nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Knjige

Preminuo američki pisac Vince Flynn

Foto: facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Nakon trogodišnje borbe s rakom prostate, američki pisac Vince Flynn preminuo je jučer u 47. godini života. Flynn, koji je samo u SAD-u prodao oko 15 milijuna knjiga, ostat će poznat kao jedan od prvih pisaca koji je sam izdao svoju knjigu. Nakon što nitko od izdavača nije htio objaviti njegovu knjigu Term Limits, 1997., Flynn se odlučio sam to učiniti i tako započeo svoju spisateljsku karijeru. Nakon što je njegova prva knjiga bila veliki uspjeh, Flynn više nije imao problema s nalaženjem izdavača.

Objavljeno je 14 njegovih knjiga, od čega posljednja prošle godine po nazivom The Last Man . Obrađivao je tematiku terorista, politike i CIA-e i tako stvarao akcijske romane kroz koje se proteže  lik pod imenom Mitch Rapp, čovjek koji se bori protiv terorizma.
Neki od fanova njegovih djela bili su i američki predsjednici George W. Bush  i Bill Clinton.

Po knjizi Vincea Flynna iz 2010. American Assassin, CBS Films planira snimiti film a možda stvoriti i cijeli niz filmova o Mitchu Rappu.

 

Be social

Komentari