Film

Pripremite se za Veliki božićni filmski kviz FAK.hr-a

foto: facebok.com/FAKtvojfilm
Vrijeme čitanja: 2 minute
foto: facebok.com/FAKtvojfilm
foto: facebok.com/FAKtvojfilm

Kraj godine donosi razna rezimiranja, pa je tako red i na vama da rezimirate svoje dosadašnje filmsko znanje. U nedjelju, 28. prosinca, nakon što se birališta diljem Hrvatske zatvore, uputite se u Studio Smijeha u zagrebačkoj Vlaškoj 92 i s početkom u 20 sati prisustvujte zadnjem ovogodišnjem Velikom filmskom kvizu FAK.hr-a. Utopite tugu u pokojoj čašici budući da Vilibor neće proći u drugi krug, i pokažite svoje znanje u šest različitih kategorija: Opće znanje – filmovi i Opće znanje – serije donose vam standardna pitanja koja pokrivaju praktički sve iz svijeta filma i TV-a, od klasika do novijih hitova, od redatelja i glumaca do trivije i nagrada. Kategorije Prepoznaj film po pjesmi, Prepoznaj film po fotografiji i Prepoznaj film po razgovoru zahtijevat će od vas da malo prokopate po sjećanju u potrazi za traženim filmovima. U Pogodi tko na temelju pet hintova morat ćete što prije otkriti identitet istaknutih osoba iz svijeta filma ili televizije koje smo za vas odabrali.

Najbolje dvije ekipe na kraju regularnog dijela (dakle, nakon Pogodi tko) okušat će sreću u Johnu Wayneu, direktnom dvoboju znanja u kojoj će se nizom brzih pitanja otkriti tko je šampion 11. Velikog filmskog kviza.
Bodove možete skupiti i izvan samoga kviza – preciznije, u njegovu predvorju. U prostoru oko šanka postavit ćemo tri QR koda, svaki kod (nakon što ga učitate smartphoneom) vodi vas do jednog hinta, a sva tri hinta zajedno daju konačno rješenje. Ovo rješenje morate poslati u SMS poruci na broj mobitela 091 1179 329 prije početka posljednje igre regularnog dijela (Pogodi tko). Sva točna rješenja ekipama koje su ih poslale donijet će 5 dodatnih bodova.

Isto tako, s obzirom da je kviz smješten između Božića i Nove godine, ekipa FAK-a pripremila je bogatu filmsku lutriju u kojoj će posjetitelji i natjecatelji imati priliku osvojiti brojne prigodne nagrade. Cijena ulaznice na kviz je 10 kuna po osobi, cijena jedne srećke (a možete ih kupiti koliko želite odmah pored šanka) je 5 kuna, a sav prihod ide direktno u razvijanje naprednije verzije portala FAK.hr.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu info@fak.hr s imenom svoje ekipe i predmetom “prijava na kviz”. Želimo puno sreće svim natjecateljima!

Be social

Komentari