Istaknuto
26.05.2022.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Britanski kultni sastav Depeche Mode iznenada je ostao bez jednog od svojih osnivača.

21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

Film

“PRLJAVI PLES” dobiva nastavak u kojem će glumiti Jennifer Grey

07.08.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/OfficialDirtyDancing
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Baš kad smo se zapitali što će novoga-staroga nostalgija izvući iz holivudske nafte, objavljeno je da će kultni klasik iz 1987. godine „Prljavi ples” dobiti nastavak u kojem će se pojaviti te ga producirati Jennifer Grey, koja je u originalu utjelovila protagonisticu Baby.

„Prljavi ples” je u 80-ima i 90-ima postigao ogromnu popularnost i katapultirao Patricka Swayzeja u zvijezde. Swayze i Grey su oboje bili nominirani za Zlatni globus, a taj i zlatni kipić Oscara film je dobio za pjesmu „(I’ve Had) the Time of My Life”.

Ovo nije prvi put da film dobiva nastavak – 2004. godine snimljen je film o potpuno novim likovima koji su napetu političku scenu Havane iz 50- ih začinjavali svojim prljavim pokretima. Ovaj novi nastavak trebao bi naginjati više na nostalgičnu i romantičnu stranu, sa željom da privuče što veći broj obožavatelja originala.

(Visited 179 times, 1 visits today)

Komentari