22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Protunapad! – Reakcija na dosadu u zagrebačkim klubovima

facebook.com/protunapad
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
facebook.com/protunapad
facebook.com/protunapad

Protunapad! u suradnji sa zagrebačkim klubom Gjuro2 vas večeras poziva na koncerte bendova, FrAkTuRa MoZgA i Dead Fish. Ekipa iz Protunapada donosi nešto novo na pomalo dosadnu zagrebačku scenu.
Frakturu Mozga čine trojice prijatelja koji su se okupili oko uzajamne ljubavi prema glazbi, svirci i alkoholu, te su to pretočili u melodični punk-rock. Bend je osnovan 2002. godine, a u ovih desetak godina su svirali s brojnim bendovima, kako domaćim tako i stranim na području cijele države.

Drugi bend koji će zauzeti večerašnju pozornicu u Gjuri2 je Dead Fish iz Koprivnice, osnovan prije pet godina. Temelj njihova zvuka baziran je na hip-hopu, no sve zajedno je to mješavina mnogih stilova. Sviraju kako po lijepoj našoj tako i po Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Na pozornici su se do sada susretali s bendovima kao što su Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3p, S.A.R.S, Dječaci i mnogi drugi. U natječaju MTV-a za najbolji bend regije našli su se na 9. mjestu između 300 prijavljenih. Album „Okreni ploču“ izašao je u srpnju 2012. godine.

Nakon njih na scenu nastupa DJ Hulja koji će vas zabavljati s hitovima punk-rock-ska.
Karte možete kupiti u pretprodaji za 20kn ili 30kn na ulazu.

Be social

Komentari