Film

Robert Downey Jr. neće više biti Iron Man?

Foto: Facebook.com/Iron Man
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com/Avengers

Iako se o ovakvom razvoju događaja spekuliralo već sredinom prošle godine, dan kad će Robert Downey Jr. zauvijek skinuti oklop Iron Mana nadohvat je ruke. Downey Jr. potpisao je ugovor za četiri filma s Marvelom, a kao što znamo, ubrajajući dva nastavka Iron Mana Avengerse, ugovor se zaključuje trećim nastavkom o željeznom superjunaku. Glavonja Marvela Kevin Feige izjavio je kako će pokušati naći jeftinijeg glumca za tu ulogu, ukoliko Downey Jr. ne produži ugovor.

Ne znam za ostale, no smatram da Robert Downey Jr. vrijedi te novce. Ipak je Iron Man upravo taj zbog kojih je Marvel ‘na konju’, uključujući i filmove poslije, koji su dali Marvelu šansu da se uopće natječe s DC-om i njihovom The Dark Knight franšizom. To Marvel nije mogao s prijašnjim ostvarenjima kao što su dva nastavka Fantastic Four i trilogije X-Men Spider-man. Downey Jr. i njegov Iron Man nosili su uspjeh Avengersa na leđima, bez njega vjerojatno ne bi bilo ništa od toga. Marvelovci odavno gledaju Downeya i Starka kao jednu osobu, razdvojiti ih rezultiralo bi katastrofom. U najgorem slučaju – rebootom čitave trilogije.

Stoga se iskreno nadam da već legendarna postava na donjoj slici neće biti reducirana, nego samo pojačana. Marvel, držite se čovjeka koji vas je spasio.

Foto: Facebook.com/Avengers
Be social

Komentari