novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Rolling Stonesi rasprodali Hyde Park u 3 minute

Foto: facebook.com/therollingstones
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/therollingstones
Foto: facebook.com/therollingstones

The Rolling Stones su zadnji put nastupali u londonskom Hyde Parku 1969. godine. Ove godine koncert će održati 06. srpnja, točno sedam dana nakon koncerta kojeg će održati na festivalu Glastonbury. Karte, njih 65,000 po 95 funti jutros su krenule u prodaju i planule u roku od 3 minute, što je čak 4 minute manje od koncerta koji je bend održao prošle godine u O2 areni. Iako je velik broj fanova bio ljut zbog cijena jer su karte za VIP dio bile 300 funti (oko 2800 kn) te su mislili da svi oni koji kupe normalne karte neće moći vidjeti bend, jedan od organizatora je rekao da će svi imati jednake uvjete da budu u prvom redu. Iako promotori najavljuju najbolje za one koji su uspjeli doći do karata bubnjar Charlie Watts je rekao kako nije baš sretan zbog nastupa. Izjavio je da ne voli svirati vani i zapravo ne želi svirati na Glastonburyju, te kako uopće ne voli festivale. Objasnio je zašto je to tako: „Najgora stvar kad sviraš vani je vjetar, ako si bubnjar činele se pomiču te je jako teško svirat.“ Doduše sve je to razumljivo jer čovjek ima 71 godinu, a već je 50 na pozornicama pa valjda zna što govori.

Be social

Komentari