Glazba

Sabaton najavljuju spektakl u Domu sportova

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Trenutno najeksponiraniji metal band na svijetu, švedski i power metalci Sabaton krenuli su na „The Last Tour 2017.“ turneju. Turneja je do sada oborila sve dosadašnje rekorde i pravi je metal spektakl. Sabaton u svojim pjesmama opisuju bitke iz rimskog doba i samuraja pa sve do današnjih dana na ćemu se temelji ovaj nevjerojatan show u kojem učestvuju brojni statisti obučeni u vojnike iz različitih povjesnih doba, na video zidu se prikazuje videosi posebno napravljeni za svaku pjesmu, tu je i pirotehnički show koji dočarava kao da se nalazite usred bitke o kojoj se pjeva u pjesmi, a na pozornici se nalazi pored ostalog oružja i čitav tenk.

Koncert će se održati u ponedjeljak 13. ožujka u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova gdje će pored Sabatona kao posebni gosti nastupiti njemačke heavy metal legende Accept koje su Sabaton sami izabrali za svoje goste za svoju turneju jer su Accept njihovi veliki uzori.

Pored toga je njihov posljednji album „The Last Stand“ oborio sve dosadašnje rekorde i pobrao hvalospjeve tako od kritike kao i od publike, a gotovo svi dosadašnji koncerti na turneji su rasprodani. Sabaton su jedan od rijetkih bendova koji ima konstantu dolaženja od svog prvog zagrebačkog nastupa 2007. kada su svirali sa Grave Digger i Therion u dvorani Boogaloo i prvi puta oduševili zagrebačku publiku. Ovo će Sabatonu biti šesti nastup u Zagrebu.

Početak koncerta je najavljen za 19:00 sati, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 220 kn, te 250 kn na dan koncerta. U prodaji su i posebne „fan pit „ ulaznice po cijeni od 260 kn u pretprodaji i 290 kn na dan koncerta čiji je broj limitiran.

Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima:

Zagreb: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing & Tattoo Studio – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Vallhala Metal Bar – Radićeva – 25.

Rijeka: Dallas Music Shop – Splitska 2A, ON PAROLE.

Eventim sistem www.eventim.hr.

Be social

Komentari