Istaknuto
10.05.2022.

Vrijeme čitanja: 13 minute Zakoračili smo u tjedan Eurosonga. Prvo polufinale održava se već večeras, drugo u četvrtak, a veliko finale je zakazano za subotu. Naše ljubiteljice Eurosonga, Eva i Helena, poslušale su sve pjesme s ovogodišnjeg natjecanja i za vas sačuvale svoje dojmove.

28.04.2022.

Vrijeme čitanja: 5 minute Uoči nuklearnog rata zatvaramo Ziherung sezonu jednim hefty masnjakom kojeg čine albumi izašli u studenom i prosincu prošle godine, a u roster je uguran i poneki propušteni album kroz godinu.

Glazba

Konačni povratak Skunk Anansie u Zagreb!

19.02.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/spancirfest
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon što su dvije godine za redom otkazali nastup na INmusicu, britanska četvorka Skunk Anansie u sklopu  turneje “25Live@25” 27. srpnja dolaze na zagrebački stadion Šalata. Predvođeni superkarizmatičnom Skin, podsjetit će nas zašto smo ih toliko strpljivo i vjerno iščekivali.

Prošlo je 25 godina otkad su Skunk Anansie debitirali na sceni singlom “Selling Jesus”, a 9 godina otkako su oborili Zagreb nastupivši u dvorištu Jedinstva čime su i zagrebačkoj publici pokazali zašto su jedan od najboljih live rock bendova posljednji četvrt stoljeća.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 22. veljače po early bird cijeni od 190 kn. Ta cijena je na snazi do 31. ožujka, dok će od 1. travnja do 26. srpnja za ulaz trebati izdvojiti 220 kuna, a na sam dan koncerta 250 kuna. Ulaznica nisu posebno podijeljene za tribinu i parter već vrijede za cijeli prostor za publiku.

Posebno od njih u ponudi će se naći ulaznice za VIP sektor po cijeni od 370 kuna, što je iznos koji će ostati do samog nastupa.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

(Visited 513 times, 1 visits today)

Komentari