Film

Snimat će se još tri Star Wars filma. Autorsko kormilo preuzima dvojac iz ‘Igre prijestolja’  

star wars
Foto: facebook.com/gotspain7/starwars
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Deveta epizoda sage Star Wars: The Rise of the Skywalker dolazi u kina 20. prosinca ove godine, a prema najavama to neće biti zadnji film Ratova zvijezda, piše Geek.com.

Disney je objavio da će se snimati barem još tri nova Star Wars filma u nekoliko sljedećih godina. Datumi izlaska već su postavljeni – prvi od tri nastavka trebao bi izaći 16. prosinca 2022. godine, zatim 20. prosinca 2024. i treći 18. prosinca 2026. godine.

Trilogiju će autorski potpisati dobro poznati dvojac David Benioff i D.B. Weiss koji trenutno ‘uživaju’ u plodovima svog rada s Igrom prijestolja.

Ipak, čini se da će Skywalker saga doći kraju, jer prema informacijama iz Lucasfilma nova trilogija bavit će se nekim novim likovima, vrlo vjerojatno nepovezanima sa sadašnjom sagom.

U međuvremenu, streaming servis Disney+ radi na seriji The Mandalorian, usko povezanog sa SW svemirom pošto se radnja dešava nekoliko godina nakon događaja iz Povratka Jedija, šeste epizode SW sage. Premijera serije zakazana je za sredinu studenog ove godine.

Be social

Komentari