advent
4. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Glazba

Spotify odsad dostupan i na PlayStation konzolama u Hrvatskoj

spotify playstation
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon što je prošlog ljeta stigao u Hrvatsku, glazbeni streaming servis Spotify sada se može slušati i na PS4 i PS5 konzolama!

Za instalaciju je potrebno posjetiti PlayStation Store i potom se povezati s postojećim korisničkim računom, a glazba i podcasti mogu se slušati izvan igre, ali i tijekom igranja. Ako imate službeni daljinski upravljač za PlayStation 5 konzolu, imate i izravnu kontrolu nad Spotify aplikacijom tako da možete prebacivati ili pauzirati glazbu bez napuštanja igre.

Za instalaciju Spotifya na PlayStationu 5, potrebno je u izborniku odabrati “All Apps” te preuzeti aplikaciju, korisnici PlayStationa 4 će u PlayStation Storeu pronaći Spotify. Nakon prijavljivanja u Spotify račun, potrebno je odabrati opciju “Link Accounts”.

Glazba sa Spotifya, može se slušati i tijekom igranja. Korisnici PlayStationa 5 za tu opciju će pritisnuti PS gumb i izabrati “control center”, pa “Music” i na kraju izabrati željenu pjesmu te se nakon toga ponovnim pritiskom na PS gumb, vratiti najdražoj igri. Korisnici PlayStationa 4 će pritisnuti i držati PS gumb, izabrati opciju “Music” pa nakon toga “Spotify”, za odabir glazbe koja im se sluša u tom trenutku.

Spomenimo kako je u Hrvatsku nedavno stigao i novi glazbeni streaming servis Tidal, zasad još nedostupan na konzolama.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Be social

Komentari