navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Film

Spremni smo za ‘The Mandalorian’, spin-off Ratova zvijezda izlazi 12. studenog

Trailer screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Prije dva dana objavljen je novi i posljednji trailer za seriju The Mandalorian, spin-off iz Star Wars svemira pod redateljskom palicom Jona Favreaua.

Radnja počinje nakon pada Carstva, a prije uspostave Prvog reda (točnije, nakon epizode VI, a prije VII). Fokus će naravno biti na usamljenom ratniku koji putujem diljem galaksije.

Lovaca na glave utjelovit će Pedro Pascal, serija izlazi na streaming servisu Disney+ 12. studenog, a trenutno nam preostaje jedno gledanje trailera iz dana u dan.

Star Wars svemir tako će se širiti iz godine u godinu jer prema najavama, ova serija ima pravu Star Wars vibru. Do kraja godine očekuje nas još Star Wars: The Rise of Skywalker, deveta epizoda koja u kina dolazi netom prije Božića.

(Visited 158 times, 1 visits today)
Be social

Komentari