Film

Star Wars: The Force Awakens – otkriven identitet naratora u traileru

FOTO: facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
FOTO: facebook.com
FOTO: facebook.com

Nakon što je nedavno izašao prvi teaser trailer za novi Star Wars film The Force Awakens, većina se nestrpljivih ljubitelja ovog serijala prvo upitala tko je osoba koja stoji iza glasa naratora.

Spekulacije oko toga tko izgovara te dvije kratke fraze u ovoj kratkoj najavi filma kretale su se od Max Von Sydoma, Adama Drivera te Andya Serkisa. Pod upitnik je čak bio postavljen i Benedict Cumberbatch koji uopće nije ni dio podjele novog Star Wars filma. S obzirom da je glumac bio u centru posljednje misterije J.J.Abramsa (i na sličnosti u vokalu), mnogi su se uzbudili oko ideje da bi se upravo moglo raditi o Cumberbatchu.

Ipak, nije riječ ni o Cumberbatchu, a ni o Sydomu i Driveru, nagađanja su privedena kraju i konačan je zaključak da je narator neupitno Andy Serkis.

Collider.com bili su prvi koji su izjavili da je riječ o Serkisu, ali skepticizam je iza toga trajao još neko vrijeme. Pretpostavku je potvrdio HitFix izjavom: “For the record, that is Andy Serkis you hear in the trailer. I was able to verify this, although I was not able to uncover any further information about the role he plays. Here’s what I do know, though. He’s playing a pivotal role in the film, although he will not have a lot of screen time.”

Što to točno znači za sam film upitno je, ono što je sigurno za pretpostaviti je da će Serkisova uloga biti važna s obzirom i na same izjave unutar trailera (“There has been an awakening. Have you felt it?”) budući da podrazumijeva njega kao jednog od onih koji osjećaju the Force. Zasad znamo tko je narator, hoće li se uspjeti skoro otkriti tko je i osoba s crvenim svjetlosnim mačem?

 

Be social

Komentari