advent
4. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Film

Zadnje poglavlje je pred vratima, trailer za novi “Star Wars” je vani

Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Dvije minute finalnog trailera objavljeno je u kasnim večernjim satima ponedjeljka i odbrojavanje počinje. Posljednji nastavak fenomena Star Wars stiže u kina 20. prosinca, nosi naziv Star Wars: The Rise of Skywalker i prati borbu tamne i ‘svijetle’ strane Sile.

“Ljudi mi govore da me poznaju, ali nitko me zapravo ne poznaje” – govori Rey u traileru.
“Ali ja te poznajem” – odgovara Kylo Ren.

I tu sve počinje. Osim Daisy Ridley (Rey) i Adam Driver (Kylo Ren), u novom Star Warsu glume Mark Hamill (Luke Skywalker), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) i pokojna Carrie Fisher kao General Leia Organa, a čije pojavljivanje možemo zahvaliti sačuvanim, a neiskorištenim scenama snimljenim za Star Wars: The Force Awakens.

Bit će to posljednji, deveti nastavak Skywalkerove priče, a direktno se nadovezuje na The Last Jedi (2017) i The Force Awakens (2015).
(Visited 231 times, 1 visits today)
Be social

Komentari