Glazba

Službena promocija vinilnog izdanja “Animals on Display” uz Stonebride i Kevlar Bikini

Foto: Good Vibrations / Vintage Industrial Bar
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U srijedu 13. studenog, zagrebačka teška rock mašinerija Stonebride vraća se na koncertne daske Vintage Industrial bara, a sa sobom dovode i eksplozivni Kevlar Bikini.

Iako čvrsto ukorijenjeni u tekovine raznih gitarističkih (pod)žanrova, Stonebride su bend koji se ne libi zakoračiti i u (njima) neke nove teritorije. Prisutni, te koncertno aktivni na domaćoj, te europskoj underground sceni (bez ikakvih pauza, hiatusa i slično) skoro 15 godina svakim izdanjem iznova donose nešto svježe, uzbudljivo i novo u sad već pomalo zasićen zvučni spektar.

Ujedno ovaj je koncert službena promocija vinilnog izdanja njihovog mini-albuma Animals on Display koji je izašao 2018. u CD/Digital oblicima za nezavisnu izdavačku kuću PDV. Ploča će premijerno biti dostupna za kupnju na samom koncertu. Sam vinil će biti još jedno (vizualno) iznenađenje koje će po prvi put biti dokumentirano u diskografiji na ovim prostorima. Također, predstavit će i novog člana u svojim redovima koji je preuzeo dužnosti bass/low end frekvencija.

Kevlar Bikini je hardcore bend iz Zagreba. Postoji od 2010. i svira punk s primjesama metala i noise-rocka. Bend je izvorno bio kvartet i u tom je sastavu objavio dva albuma “Explodisiac” (2012.) i “Hi-Fi or Die” (2014.). Nedavno je radi veće žestine Kevlar Bikini destiliran u trio, gitarist Mario Berta preuzeo je i vokale. Uz to, bend je napravio zaokret prema oštrijem, prljavijem i agresivnijem zvuku. Novi album “Rants, Riffage and Rousing Rhythms” utjelovljuje sve te promjene. Zamršeno ime albuma vjerno dočarava kolaž pjesama, ali i modernizirani stil benda. Ovo je album kojim se bend najviše ponosi.

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosti će 40 kuna, a na dan koncerta 55 kuna. Karte se mogu kupiti na šanku Grifa, Vintage Industrial bara, u Dirty Old Shopu ili putem Entrio sustava

Be social

Komentari