Istaknuto
21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

27.03.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Razbijamo predrasude i upoznajemo drugačije kroz prozor u supkulture. Marija Marković predstavnica je gothic supkulture koja ujedinjuje sve vrste umjetnosti, a u razgovoru s Goranom Terzićem otkriva da stil njeguje i kroz glazbeno stvaralaštvo.

Film

Taika Waititi potvrđen kao redatelj novog filma serijala “Ratovi zvijezda”

04.05.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/taika.waititi
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Osebujni novozelandski redatelj Taika Waititi iskazao se u filmskom svijetu svojim u zaista različitim žanrovima, možda čak i sukobljavajućim, no u svakom od njih se dokazao kao usredotočen i s jasnom vizijom. Nakon što je filmski svijet osvojio vampirskim dnevnikom What We Do in The Shadows (kasnije pod njegovom palicom pretvorenim u seriju), superherojskim Thor: Ragnarok, a onda i najsvježijim projektom satirične komedije Jojo Rabbit, Waititi je najavljen kao redatelj najnovijeg filmskog nastavka serijala Ratovi zvijezda.

Taika Waititi već se okušao u zvjezdanom ratovanju kada je režirao finale serije The Mandalorian. Sila će nesumnjivo biti s njim u ovom zadatku i možemo se nadati osvježenju u serijalu.

(Visited 205 times, 2 visits today)

Komentari