novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Film

Taika Waititi potvrđen kao redatelj novog filma serijala “Ratovi zvijezda”

taika waititi
Foto: facebook.com/taika.waititi
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Osebujni novozelandski redatelj Taika Waititi iskazao se u filmskom svijetu svojim u zaista različitim žanrovima, možda čak i sukobljavajućim, no u svakom od njih se dokazao kao usredotočen i s jasnom vizijom. Nakon što je filmski svijet osvojio vampirskim dnevnikom What We Do in The Shadows (kasnije pod njegovom palicom pretvorenim u seriju), superherojskim Thor: Ragnarok, a onda i najsvježijim projektom satirične komedije Jojo Rabbit, Waititi je najavljen kao redatelj najnovijeg filmskog nastavka serijala Ratovi zvijezda.

Taika Waititi već se okušao u zvjezdanom ratovanju kada je režirao finale serije The Mandalorian. Sila će nesumnjivo biti s njim u ovom zadatku i možemo se nadati osvježenju u serijalu.

Be social

Komentari