nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

Film

Taika Waititi potvrđen kao redatelj novog filma serijala “Ratovi zvijezda”

taika waititi
Foto: facebook.com/taika.waititi
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Osebujni novozelandski redatelj Taika Waititi iskazao se u filmskom svijetu svojim u zaista različitim žanrovima, možda čak i sukobljavajućim, no u svakom od njih se dokazao kao usredotočen i s jasnom vizijom. Nakon što je filmski svijet osvojio vampirskim dnevnikom What We Do in The Shadows (kasnije pod njegovom palicom pretvorenim u seriju), superherojskim Thor: Ragnarok, a onda i najsvježijim projektom satirične komedije Jojo Rabbit, Waititi je najavljen kao redatelj najnovijeg filmskog nastavka serijala Ratovi zvijezda.

Taika Waititi već se okušao u zvjezdanom ratovanju kada je režirao finale serije The Mandalorian. Sila će nesumnjivo biti s njim u ovom zadatku i možemo se nadati osvježenju u serijalu.

(Visited 220 times, 1 visits today)
Be social

Komentari