Istaknuto
21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

24.04.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute U siječnju je svjetska glazbena scena ponovno procvala. Mjesečna doza popa popisala je sve povratke, alternativna uzbuženja i nove pop hitove.

Film

“The Crown” u svojoj četvrtoj sezoni ulazi u osamdesete!

24.08.2020. Ziher.hrFoto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Prije nekoliko dana Netflix je na svom YouTube kanalu objavio kratki uvid u sadržaj nove četvrte sezone serije „The Crown”.  Nakon što su prelaskom u treću sezonu promijenili čitavu glumačku postavu serije, u ovoj sezoni kraljicu nastavlja glumiti Olivia Colman, s Helenom Bonham Carter kao njenom sestrom princezom Margaret.

Budući da u četvrtoj sezoni radnja serije ulazi u novo desetljeće prošlog stoljeća, u seriji će se pojaviti novi likovi, a samim time i novi glumci. Fantastična Gillian Anderson već je bila najavljena kao premijerka Margaret Thatcher, a ulazak u osamdesete znači i dolazak princeze Diane, koju će glumiti mlada glumica Emma Corrin, koja je navodno producente serije očarala svojim glumačkim talentom.

Ovu će sezonu biti iznimno zanimljivo pratiti zbog prikaza propasti braka princa Charlesa i princeze Dijane za vrijeme željezne vladavine Margaret Thatcher, a kako će to izgledati možete provjeriti u kratkom prikazu.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Komentari