navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Film

“The Crown” u svojoj četvrtoj sezoni ulazi u osamdesete!

the crown
Foto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Prije nekoliko dana Netflix je na svom YouTube kanalu objavio kratki uvid u sadržaj nove četvrte sezone serije „The Crown”.  Nakon što su prelaskom u treću sezonu promijenili čitavu glumačku postavu serije, u ovoj sezoni kraljicu nastavlja glumiti Olivia Colman, s Helenom Bonham Carter kao njenom sestrom princezom Margaret.

Budući da u četvrtoj sezoni radnja serije ulazi u novo desetljeće prošlog stoljeća, u seriji će se pojaviti novi likovi, a samim time i novi glumci. Fantastična Gillian Anderson već je bila najavljena kao premijerka Margaret Thatcher, a ulazak u osamdesete znači i dolazak princeze Diane, koju će glumiti mlada glumica Emma Corrin, koja je navodno producente serije očarala svojim glumačkim talentom.

Ovu će sezonu biti iznimno zanimljivo pratiti zbog prikaza propasti braka princa Charlesa i princeze Dijane za vrijeme željezne vladavine Margaret Thatcher, a kako će to izgledati možete provjeriti u kratkom prikazu.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Be social

Komentari