navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Glazba

The Prodigy pripremaju dokumentarac u čast Keithu Flintu

the prodigy
Foto: happymag.tv
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ikone britanske elektronske scene The Prodigy vraćaju se na velike ekrane!

Naime, uskoro izlazi dokumentarni film koji će pratiti uspon benda od njihovih početaka u Velikoj Britaniji pa sve do proboja na američku elektronsku scenu u 90-ima.

Film će režirati njihov dugogodišnji suradnik Paul Dugdale u suradnji sa preostalim članovima benda Maximom i Liamom Howlettom koji je ranije režirao njihov koncertni film iz 2011. „The Prodigy: World’s On Fire”. Dugdale je poznat i po suradnji s Rolling Stonesima, Paulom McCartneyem, Coldplayom i Samom Smithom.

Kao rollercoaster

Dugdale kaže kako će film biti divlji poput benda i na momente hladan, prepun dinamike, vizualnih efekata i uzbuđenja. Cilj je kod gledatelja izazvati efekt rollercoastera.

Još nije poznat datum izlaska filma, no to će bendu biti prvi projekt otkad je njihov dugogodišnji član Keith Flint počinio suicid u ožujku 2019.

Poznato je kako će iza filma stajati produkcijska kuća Pulse Films koja je producirala filmove poput Beyonceinog „Lemonade”, „Shut Up and Play the Hits” LCD Soundystema i „20,000 Days on Earth” Nicka Cavea.

(Visited 476 times, 5 visits today)
Be social

Komentari