navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Glazba

Thom Yorke i Jonny Greenwood u Zagrebu u sklopu novog projekta

Wunmi Onibudo
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Hala Zagreb 16. svibnja će postati središte novog projekta Thoma Yorkea i Jonnyja Greenwooda iz Radioheada i Toma Skinnera iz Sons of Kemet. Zagrebačka postaja je ujedno i prva polazišna točka velike europske turneje u sklopu koje će zasvirati i u čuvenom Roundhouseu i Albert Hallu. Nakon dva izdana singla You Will Never Work In Television Again i The Smoke, nestrpljivo se iščekuje album koji kritičari već sada svrstavaju u jedan od najprominentnijih izdanja godine.

Wunmi Onibudo (preuzeto sa nme.com)

Prošlog vikenda u nešto više od 12 sati održali su čak tri rasprodana uzastopna koncerta, koji su bili streamani i za publiku. Kritika je bila oduševljena koncertima koji neodoljivo podsjećaju na proto-punk i math rock verziju Radioheada. Najavljeni zagrebački koncert je poprilično dobar razlog za uloviti ih uživo, budući da je teško moguće da ćemo Radiohead uskoro gledati na ovim prostorima.

Ulaznice za koncert kreću u prodaju 4. veljače i možete ih nabaviti putem Entrio i Eventim sustava po cijeni od 379 kuna.

(Visited 126 times, 1 visits today)
Be social

Komentari