Film

Timothée Chalamet usporedio nastavak “Skrivene ljubavi” s Linklaterovim “Odrastanjem“

Call me by your name
Foto: zfrlb.tumblr.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Timothée Chalamet trenutno obavlja razna televizijska gostovanja kako bi predstavio novi film Beautiful Boy u kojem glumi zajedno sa Steveom Carellom.

22-godišnji glumac za Time se prisjetio još jednom svoje uloge u velikom prošlogodišnjem hitu Skrivena ljubav (Call Me By Your Name) te najavio nastavak koji bi se po svemu sudeći mogao uskoro početi snimati, prenosi Indie Wire.

“Sada sam pričao s Armijem (Armie Hammer) pola sata i ne vidim kako se film ne može dogoditi. Mislim da su svi – od pisca Andrea Acimana do redatelja Luce Guadagnina – složni da se nastavak treba snimati. Armie i ja smo 1000% unutra”, rekao je Chalamet.

Chalamet smatra da će u nastavku prošlogodišnjeg hita priča biti stavljena nekoliko godina nakon prvog dijela, a to je nešto što je i redatelj Guadagnino izjavio u proteklim intervjuima.

Mladi glumac slaže se da je takav način „pričanja priče“, po uzoru na Boyhood Richarda Linklatera, vrlo dobar jer nije nešto što viđamo često na filmskom platnu.

Skrivena ljubav dobila je četiri nominacije za Oscara, uključujući i onu za Najbolji film. Iako pisac Aciman, po čijem je romanu film snimljen, nikad nije napisao nastavak priče, u originalnu radnju stavio je epilog koji govori o događajima nekoliko godina nakon ljetne romanse na sjeveru Italije.

Chalametov novi film Beautiful Boy u kina dolazi 12. listopada.

Be social

Komentari