Istaknuto
21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

27.03.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Razbijamo predrasude i upoznajemo drugačije kroz prozor u supkulture. Marija Marković predstavnica je gothic supkulture koja ujedinjuje sve vrste umjetnosti, a u razgovoru s Goranom Terzićem otkriva da stil njeguje i kroz glazbeno stvaralaštvo.

Film

Umro je Rutger Hauer, glumac koji se proslavio ulogom u ‘Blade Runneru’

25.07.2019. Ziher.hrFacebook Film-Serie-TV
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nizozemski glumac Rutger Hauer umro je u petak, 19. srpnja u rodnoj zemlji nakon kratke bolesti, piše BBC.

Hauer je imao 75 godina, a proslavio se ulogom u kultnom filmu Blade Runner iz 1982. godine gdje je glumio s Harrisonom Fordom.

U filmu je glumio replikatna Roya Battyja, a danas legendarni SF režirao je Ridley Scott. Završna scena i Battyjev (Hauerov) monolog smatra se jednim od najboljih u povijesti filma.

Glumio je u 172 filma, između ostalih u Sin Cityju, Batman: Početak, Ispovijest opasnog uma

Hauerov proboj na glumačku scenu dogodio se uz pomoć redatelja Paula Verhoevena koji ga je angažirao za ulogu u seriji Floris, a kasnije su se zaredali i Turkish Delight, The Legend of the Holy Drinker, Bijeg iz Sobibora, Fatherland

(Visited 372 times, 1 visits today)

Komentari