Glazba

Velvet festival zaključio lineup: Na Krku nas čekaju brojni koncerti, DJ setovi i boat partyji

Foto: Velvet festival
Vrijeme čitanja: 2 minute

Krčki Velvet festival, manifestacija koja je u posljednje dvije godine privukla preko 50 izvođača iz 17 europskih zemalja, zaključio je lineup svojeg trećeg izdanje koje će se održati 29. i 30. lipnja u kompleksu jednog od najljepših kampova sjevernog Jadrana, “Marušina Olive Hills” u Puntu.

Bendovski lineup seže od naših najvećih uzdanica Jonathana do avantgardnih francuza Aquaserge, (supergrupe bendova kao što su Tame Impala, Melody’s Echo Chamber ili April March), kolektiva Živa voda kompozitora Maka Murtića kojem će se za festivalsko izdanje pridružiti jazz bubnjar Kruno Levačić, zatim izvanvremenski Porto Morto, NLV, ZMaJ, Neon Lies, Grapevine Babies, The Siids te talijanski Malus Antler.

Elektronski lineup predvodi vjerovatno najveći  domaći underground disco i house producent Ilija Rudman koji već 15 godina na sceni niže najnevjerovatnije kolaboracije i svirke, beogradski Kristijan Molnar, headliner većih stageva na festivalima kao što je EXIT festival, inače rezident beogradskih klubova 20/44 i Drugstore, Ana Antonova, Edin Haliti aka Asimin Asanof, Jopa kao predstavnih riječke udruge C.U.T., Bellen, Vilja, Babilonska te slovenski DJ-evi Bossu, Zvanut i Herzog.

Za transžanrovsku zabavu pobrinuti će se splitski community radio KLFM sa svojim programom El Cinematico Sessions, riječki nezavisni Radio Roža te probrani treš majstor Teo FantazijaFestival će ove godine na boat partyjima ugostiti i neke od perspektivnijih domaćih programa kao što su klupski format TIPSY (koji će predvoditi di.Merkl) te rezident Velvet festivala, Mile Hund sa svojim programom Mile Voli Disko. Više informacija o prijavama možete pronaći ovdje: https://bit.ly/2MGZAfs.

Dodatni program, osim cjelodnevnog programa na plaži, uključuje također i World Café, jutarnju slušaonicu glazbe cijelog svijeta gdje je moguće naručiti doručak, kavu i ostale ključne elemente za započeti još jedan festivalski ljetni dan.

Ulaznice

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 120,00 kn možete kupiti online preko Entrio.hr (https://bit.ly/2FAWXXJ) ili u Dallas Music Shopu Rijeka. Na ulazu će cijena karte biti 150,00 kn. Bitno je naglasiti da je festival kako bi ostao intiman ograničio količinu ulaznica, stoga, ako želite biti dio svega ovoga, što prije kupite svoje karte.

Kampiranje

Kampiranje je omogućio novoizgrađeni eko/agro kamp “Marušina Olive Hills” koji se nalazi svega 30 metara od mora, a sadržava vrhunsku infrastrukturu koja uključuje tuš, sanitarije, internet, hlad, nevjerojatan pogled, blizinu sadržaja, mogućnost doručka, jutarnje kave, parking, World Café, druženje sa izvođačima… Cijena je 50 kn za jednu noć te 80 kn za cijeli festival.

Velvet festival se ove subote, 23. lipnja popodnevnim druženjem u Art Parku u Zagrebu zagrijava za festival, a za glazbu će se pobrinuti organizacija i nekoliko članova sastava koji nastupaju na festivalu.

Be social

Komentari