4. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine Advent na Ziheru donosi nagrade, ali i zanimljive priče i preporuke.

novo u kinu
3. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svjedočite povratku u renesansu s Beyoncé, zaplivajte s Aquamanom, doživite horor Crnog petka kakav ni zaposlenici u trgovinama nisu mogli zamisliti, poslušajte tišinu Tihe noći u izvedbi Johna Wooa, zasladite se čokoladnim majstorijama Willyja Wonke i, ukratko, proslavite blagdane uz filmove u prosincu.

Film

Video: Ethan Hawke i Julie Delpy – Ugasite mobitele!

foto:facebook.com/beforemidnight
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
foto:facebook.com/beforemidnight
foto:facebook.com/beforemidnight

Akciji „Ugasite mobitele!“ u kinodvoranama, nakon Jamesa Franca, pridružile su se i zvijezde „before“ trilogije, Ethan Hawke i Julie Delpy.

U duhovitom video uratku vidimo Ethana i Julie kako pokušavaju razviti razgovor, ali muškoj polovici razgovora koncentracija je otežana upravo iz razloga što netko iza kamere piše SMS poruku i razgovara na mobitel. Na to se oglašava vidno iznervirana Julie koja rečenicom: „Get the fuck out of this place or just turn off the phone!“, jasno i izravno daje do znanja što misli o korištenju takve tehnologije tamo gdje joj nije mjesto.

Inače, Before Midnight premijerno je prikazan prije 2 tjedna i šira je javnost zasad dobro reagirala na posljednji dio trilogije.

Be social

Komentari