Film

Video: The Real Walter White – Pogledajte dokumentarac o originalnom Heisenbergu

Foto: facebook.com/Breaking Bad
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
foto: facebook.com/walter-white
foto: facebook.com/walter-white

“Moje ime je Walter White, ja sam met prozivođač i 10 godina sam imao najbolje met u Alabami. Ako ste željeli najbolji met, morali ste ići ovim putem, morali ste doći do mene.“

Deset godina prije premijere popularne serije Breaking Bad, u kojoj se obiteljski čovjek i profesor kemije počinje baviti proizvodnjom kristal meta, u saveznoj državi Alabama živio je i bavio se baš tim poslom pravi Walter White. Dok je serija Breaking Bad 2008. godine počela preuzimati televizijski tron, u Alabami se jednom drugom Heisenbergu bližio kraj.

Walter White bio je građevinar koji se proizvodnjom kristal meta počeo baviti u slobodno vrijeme. Preko dana bi išao na posao kao pravi obiteljski čovjek, a noću bi proizvodio najčistiji met na područiju jugoistočnog SAD-a. `Nebo je bila granica` , objasnio je Walter kojemu je danas teško povjerovati da je zarađivao toliko novca.
Pravi Walter nije umirao od raka, ali ipak mu nije sve išlo niz ruku. Supruga se razvela od njega i polako je gubio dodir sa svojom obitelji budući da je većinu vremena provodio u svom labaratoriju proizvodeći kristal met. U ovom kratkom dokumentarcu, Walter objašnjava tajnu iza njegovog produkta, kako je dnevno znao sakrivati tisuće i tisuće dolara, te zašto njegov partner trenutačno služi dvije doživotne kazne u zatvoru.

Be social

Komentari