Film

Video: Trailer za četvrtu sezonu Arrested Development nam ipak nije nagovijestio pikantne novosti!

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com/Arrested Development

Annyong! Interna fora među fanovima ove serije, ali morao sam. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali reći da Arrested Development nije bila jedna od najboljih stvari na televiziji – nećemo psovati, okej. Serija je od samog početka bila prozivana klasikom. Stoga, kad sam čuo da se najdisfunkcionalnija obitelj ikad vraća, otvorio sam šampanjac. Istina, treća sezona krenula je malo nadolje, ali ne dovoljno da naškodi reputaciji i napokon omogući povratak obitelji Bluth. Međutim, ovaj put to neće biti na televiziji. Prije sedam godina je televizija Fox otkazala seriju, ali Netflix je odlučio pokrenuti četvrtu sezonu i staviti svih 14 (neki kažu 15, ali vidjet ćemo još) epizoda odjednom na streaming. Budimo realni, to za nas ovdje znači torrent majka.

Što ovo zapravo znači? S obzirom da će epizode ići isključivo na Netflixu, rejting serije neće biti toliko važan faktor. To sve zvuči kao da je producentima, piscima i glumcima ipak bitnija naklonjenost i želja vjernih fanova da se Arrested Development vrati u igru. Također, odlična je vijest i da su se SVI glumci vratili svojim ulogama (čak i oni sekundarni), što je za svaku pohvalu. Imat ćemo priliku i gledati neke nove, kao što su Terry Crews i Isla Fisher.

Foto: tumblr.com

Serija je svoj kultni status zaradila prvenstveno na fenomenalnim internim šalama, poštapalicama i savršeno ocrtanim i kreativnim karakterima. Ne postoji lik u ovom showu da je dosadan i zamara, svi su smiješni i zanimljivi na svoj osobit način. Arrested Development je ostavio trag i u glumcima, ne samo fanovima. Jason Bateman, Michael Cera, Jessica Walter (Michael, George Michael, Lucille) kao da su i u kasnijim ulogama projicirali nešto iz svojih likova iz AD. Čak su i sekundarni i tercijarni likovi prilično pamtljivi i osebujni te ne služe samo kao popunjavanje vremena i prostora.

Što će to biti novo i specifično u četvrtoj sezoni?

Kreator serije Michael Hurwitz izjavio je kako uvodi jedan potpuno novi element u seriju, koji će ovu sezonu učiniti različitom od prijašnjih. Ovaj put će svaka epizoda biti posvećena isključivo jednom liku. Međutim, radnja svaka epizode odigravat će se istovremeno u Bluth svijetu, samo stavljajući određenog lika u centar pažnje. Naravno, njihovi putevi će se kositi. “Ako vidite mene kako se vozim ulicom i zapazite Goba kako hoda pločnikom, možete zaustaviti moju epizodu i pogledati njegovu kako bi doznali gdje se on uputio”, izjavio je Jason Bateman. Što se tiče još jedne novosti, Michael Cera se pridružio timu scenarista za ovu sezonu. Epizode će ovaj put trajati oko pola sata, a to je 7-8 sati za čitavu sezonu. Bez reklama, bez čekanja tjedan dana na nove dogodovštine. Dakle, ode jedno popodne buljeći u desktop. Zasad pogledajte trailer, a dotad odbrojavamo sate do emitiranja prve epizode s pjesmom koja se uvijek vrti dok Gob neuspješno pokušava izvesti svoj mađioničarski trik – it’s the final countdown!

Be social

Komentari