novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

Začarana Močvara: Miki Solus slavi 10 godina falšanja

Foto: Močvara
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Ovog četvrtka, 15.10. na pozornicu Začarane Močvare dolaze Miki Solus i Džungla Tonaliteta. Mikija ne treba posebno predstavljati, a pridružuju mu se Bas Kitoubojica na basu i Gospodin Koala na bubnjevima.

Simboličan nastup

Ovaj nastup je za Mikija poseban jer je prije deset godina ovaj zagrebački šansonijer/reper/jazzer imao prvi nastup na pozornici upravo u Močvari na natjecanju „Močvara traži zvijezdu”, a isto tako je nastupio i na prvom izdanju Začarane Močvare 2012. godine.

Kroz cijelo desetljeće Miki Solus objavio je tri studijska albuma i na koncertima širio svoje evanđelje o mrtvim kravama, hipsterima, palačinkama, suncobranima, lubenicama i ostalim pizdarijama. Ovom prilikom, nakon 10 godina, vraća se na mjesto zločina uz pratnju fenomenalnog benda Džungla tonaliteta (Bas Kitoubojica na basu i Gospodin Koala na bubnjevima). Na repertoaru će se naći mnoge stare poluuspješnice, ali i novi kvazihitovi.

Ulaznice:

Cijena ulaznice je 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 50 kuna. Vrata se otvaraju od 20 sati, a koncert će početi u 21 sat.

(Visited 129 times, 1 visits today)
Be social

Komentari