Glazba

Najava: Međunarodni serijal elektroničke glazbe ”Lost In A Moment” u dubrovačkom parku Orsula

Foto: Vasil
Vrijeme čitanja: 3 minute
Foto: Vasil
Foto: Vasil

”Lost In A Moment” je međunarodni serijal događaja elektroničke glazbe koji se održava diljem svijeta na jedinstvenim lokacijama na otvorenom, gdje se predstavlja najbolje od Innervisions etikete i lokalne glazbene scene. Ovogodišnje izdanje prvi put će se održati u Hrvatskoj u nedjelju, 27. srpnja 2014. od 18 sati, u dubrovačkom parku Orsula koji svojom ljepotom i okruženjem ostavlja bez daha te čini izvrsnu lokaciju za izgubiti se u glazbi i energiji koju nosi “Lost In A Moment” priča. Intimnost i sjajnu atmosferu jamči činjenica da je broj ulaznica ograničen na 700.

Uz Innervisons predstavnike Âme i Dixona, lokalnu podršku koju čine Felver, Nicole i Jogarde, u Dubrovnik u goste dolazi i Ben UFO. Dubrovnik ovako staje uz bok jedinstvenim europskim žarištima elektroničke glazbe, kao El Monasteri u Barceloni, mjesto je gdje je ”Lost In A Moment” nastao, te obećava glazbenu poslasticu usred sezone.

Foto: Lost In A Moment
Foto: Lost In A Moment

Njemačka glazbena etiketa Innervisions ističe se u moru drugih kvalitetnom selekcijom i ljubavi prema glazbi. Kao predstavnici onog najboljeg što Innervisions nudi u Dubrovnik dolazi dvojac Âme, suosnivači etikete. Sa sjedištem u Berlinu posvećeni su house i techno zvuku, a park Orsula će ih vidjeti u DJ setu i live izdanju. Još jedan od otaca Innervisionsa je i Dixon, najbolji DJ za 2013. godinu po izboru Resident Advisora, koji će predstaviti svoju tehničku savršenost i pomnu selekciju baziranu na house i deep house zvuku i zarobiti vas u trenutcima dobre glazbe.

U goste dolazi i Ben UFO, predstavnik poznate britanske etikete Hessle Audio na kojoj su dosad izdavali imena poput Jamesa Blakea, Pearson Sounda, Peverlista ili pak Blawana. Ben je jedan od rijetkih DJ-a koji se probio na svjetsku scenu elektroničke glazbe bez vlastite audio produkcije.

Foto: Lost In A Moment
Foto: Lost In A Moment

Lokalnu podršku čine jaka imena domaće scene. Felver je po nekima najbolji DJ koji je ikad miksao na ovim prostorima i jedan od najzaslužnijih za ucrtavanje Zagreba i Hrvatske kao destinacije za kvalitetan clubbing. U svojim setovima vozi vas kroz deep i tech ritmove. Kada je početkom 90-ih kupio prve ploče Nicole je znao da će miksanje postati bitan dio njegovog života. Od prvih svirki u klltnom zagrebačkom Kulušiću, ostavio je traga na programima kao što su  Electrosound, Sintetica, Bodywork, Perfection i Futurescope, a sa sadašnjim programom Reform nastavlja ideju dovođenja svjetskih glazbenih talenata u Zagreb. Jogarde je DJ, promotor i organizator zagrebačkog klupskog serijala Freilauf koji promiče umjetnost kroz ples, druženje i glazbu. Jogarde smatra da su glazba i umjetnost dar za bolji život te između žanrova ne postavlja granice već ih ruši svojim setovima stvarajući tako mostove.

Sjajna lokacija parka Orsula u Dubrovniku odlično je okruženje za glazbenu priču “Lost In A Moment” pokreta. Ovaj arheološki lokalitet i ljetna pozornica ugostit će događaj osiguravajući intimnost i energiju za 700 posjetitelja.

Ulaznice po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz regije su po 135 kuna, a možete ih osigurati u sustavu Entrio ili na linku https://www.entrio.hr/event/lost-in-a-moment-dubrovnik-1619
Te će ulaznice vrijediti uz važeću osobnu ispravu. Ako ih bude još ostalo, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na lokaciju.

Pogledajte atmosferu koja vlada na “Lost In A Moment” događajima diljem svijeta.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/670155716354711/?ref=ts&fref=ts

Be social

Komentari