novo u kinu
29. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 2 minute Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec.

22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

Glazba

Najava: Roots Vibez Vol. 2 ove subote u Harteri

Foto: Gerila Kru
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Gerila Kru
Foto: Gerila Kru

Nakon uspješnog prvog partya i poslije dužeg posta, skroz tamo od studenog prošle godine, Roots Vibez vraća se u Harteru po novu dozu osmijeha, zabave i plesa.

Prošli puta party je počeo već popodne i odužio se skroz dok su se i posljednje glave i guze mrdale po flooru, a tako će biti i ovog puta i to na tri floora. Na Terasi aka The Visibaba Flooru zabavit će vas Jopa Tcnx i Gerila Kru (Sara Hood, Forty7, Retro Flava, O.B.M., Jahba Vakru). U Dvorani 1 aka The Lastavica Flooru očekuju vas One Dread, Low Frequency i Poppy, a u Dvorani 2 aka The Đurđevak Flooru rasplesat će vas Muzika Miliona i Arboretum Kolektiv.

Ovoga su puta organizatori odlučili da će ipak trebati platiti upad, ali upad je mizernih 10 kuna prije, odnosno 20 kuna poslije ponoći.

Jedino što vam je potrebno za ovaj party je dobra volja, veselje i neke plesne cipelice. Poseban poziv upućen je DJ-ima, MC-ima, brejkerima, plesnim skupinama, skejterima i grafitti artisitma jer Hartera ima skate rampu, zidove koji čekaju frišku boju i, naravno, dance floor koji čeka vaše cipelice plesalice. Svi koji se smatraju pozvani neka se jave nekome iz Gerila Krua da se usklade timeline, organiziraju battleovi ili udijele kvadrati zida.

Kako je bilo na prvom pogledajte u ovom kratkom osvrtu/najavi.

Be social

Komentari