Nagrade

Adventski kalendar Djeda Mrazihera – 25/25: Sretan Božić!

mraziher
Vrijeme čitanja: 2 minute

Sretan Božić najdraži moji čitatelji Zihera!

Došao je i posljednji dan našega ovogodišnjeg druženja. I dok vi, nadam se, uživate sa svojim najdražima u božićnom duhu i s osmijehom na licu, ja otvaram posljednji prozorčić s poklonima koje su za vas pripremili izdavačka kuća Znanje i Tvornica kulture.

1. Još ne znaš kamo ćeš za Novu? Ježiš se tog pitanja i bojiš se ikome obećati svoj dolazak kako ne bi kasnije morao objašnjavati zašto si završio negdje drugdje? Tome sada dolazi kraj. Sljedeći put kada te pitaju gdje ćeš provesti najluđu noć u godini, ti ćeš im reći: “Pa u Tvornici na Novoj 101 godini, jasno!” Dva puta po dvije ulaznice za novogodišnji doček u Tvornici čekaju te na Ziherovom Instagramu.

2. A za sam kraj, kako bi se pozdravili u velikom stilu, Ziher i Znanje vam poklanjaju dva paketa po dvije knjige! Prvi paket se sastoji od dva krimića, ravno iz pera Stephena Kinga i Harlana  Cobena. Kingov “Gospodin Mercedes” nas uvodi u napetu potragu umirovljenog detektiva Billa Hodgesa za višestrukim ubojicom, a Cobenov “Neznanac” nas upućuje na to da i najmanje laži mogu urušiti svijet koji smo tako marljivo gradili. Ako želiš krimi paket romana iz Znanja na Ziherovom Facebooku u komentar ispod prozorčića napiši mi kratko i jednostavno “Želim krimi paket!”

3. Drugi paket romana će u vama potaknuti neke druge emocije. “Agnesina ispovijed”, roman Hannah Kent, istinita je priča o ženi osumnjičenoj za ubojstvo svoga muža te osuđenoj na smrtnu kaznu. Dok čeka na izvršenje kazne, na usamljenom posjedu, slušamo cijelu njezinu priču uz pitoreskne opise sjevernih krajeva Islanda u 19. stoljeću. Druga knjiga je roman Ione Grey “Pisma izgubljenoj ljubavi”. Kao i glavnu junakinju Jess, uvlači nas u nečiju tuđu ljubavnu priču, punu prekida te nas navodi da istražujemo dalje o njezinim glavnim akterima. Ako želiš ljubavni paket romana iz Znanja na Ziherovom Facebooku u komentar ispod prozorčića napiši mi “Želim ljubavni paket!”

Dobitnike izvlačim na Facebooku u 22 sata!

Vrijeme je da se odmorim do iduće godine, a Vama, čitateljima Zihera i svima koji ćete to tek postati, želim uspješnu i kulturom ispunjenu 2017. godinu. Čitajte, gledajte filmove, idite na koncerte, u kazališta i na izložbe, podržavajte nezavisnu kulturu, dajte priliku novim izvođačima i umjetnicima i učinite ovaj svijet lijepim i kulturnim!

Do sljedeće godine,

Vaš Djed Mraziher

mraziher

Be social

Komentari