Istaknuto
24.09.2022.

Vrijeme čitanja: 2 minute Vizual Igora Jurilja (Yellow Yuri) ušao u natjecanju za službenu naslovnicu singla Hold Me Closer Eltona Johna i Britney Spears. Glasovanje traje još tri dana, do 26. rujna, a u nastavku saznajte kako dati glas našem novinaru i ilustratoru.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

Stiže potpuno drugačija, ilustrirana autobiografija Nicka Cavea

25.11.2019. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Život Nicka Cavea sigurno je jedan od zanimljivijih na svjetskoj rock sceni, a zaviriti u njega moći ćemo od sredine ožujka 2020. kada stiže ilustrirana autobiografija “Stranger With Kindness”.

U Hrvatskoj će se naći na policama Rockmarka, ali samo u originalnoj verziji (neće biti prevođena). Autobiografija je osmišljena kao prateći materijal uz izložbu čiji će postav biti izložen u The Black Diamondu u Kopenhagenu, a na kojoj će Cave predstaviti svoje rukopise, umjetnička djela, osobne stvari – ukupno tristotinjak predmeta su obilježili njegov život. Dio tih predmeta naći će se i u knjizi, a pratit će ih Caveovi “komentari i meditacije”. Glazbenu stranu Caveova života analizira Darcey Steinke.

Ovo je knjiga koja preispituje naše živote i ono što nas čini onima koji jesmo, ali i slavi znatiželju i moć kreativnosti” – kažu iz izdavačke kuće.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari