Glazba

Devet dana do velikog open air koncerta Bajage i Instruktora!

[Tulum, Dom sportova] Foto: Valentina Cetin
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Bajaga i Instruktori su jedan od onih bendova koji sa Zagrebom imaju tajnu vezu. Nakon gotovo četrdeset godina, strast između benda i publike ista je kao prvoga dana. U nedjelju, 14. svibnja Velikim jarunskim jezerom orit će se dobro znani hitovi poput Kad hodaš, Plavi safir, Tišina, Zažmuri, Lepa Janja, ribareva kći, koji su odavno postali sastavni dio naših života.

Vjerni obožavatelji Bajage, koji je dobitnik mnogobrojnih prestižnih nagrada, poput nagrade „Darko Kraljić” za glazbeno stvaralaštvo i životno djelo na području popularne glazbe ili pak višestruki dobitnik titule rock skladatelja godine, još jednom imaju priliku slušati omiljeni bend uživo.

Cijela jarunska priča počinje u 17 h, kada će se otvoriti ulaz za publiku. U 19 h predviđen je nastup predgrupe – benda Sacher, koji će otvoriti koncertnu večer. Sacher je oformio osebujan Samuel (Srđan) Sacher, koji od ’80-ih godina djeluje kao autor, pjevač i basist u Haustoru, Dee Dee Mellow-u, Brojanima, Vješticama i bendu SACHER. Također sklada i povremeno izvodi glazbu za kazalište, film i televiziju, a javnosti je ukratko poznat kao osnivač Haustora i Vještica.

Ulaznice

Ulaznice u prodaji putem Entrio sustava po cijeni od 25,00 € te VIP ulaznica po cijeni od 35,00 €.

Be social

Komentari