novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

U međuvremenu rasprodan koncert Bajage i Instruktora prebačen na novu lokaciju

bajaga
Foto: Valentina Cetin / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Zbog potencijalno loše vremenske prognoze i najavljenih nižih temperatura, koncert Bajage i Instruktora, koji se trebao održati na Jarunu, održat će se na Velesajmu u Paviljonu 7. Satnica ostaje ista.

Nakon što su prošle godine tri dana za redom rasprodali dvoranu Lisinski, ponovili su to i ove godine, u većem formatu, na Zagrebačkom velesajmu. Zagrebačka publika u nedjelju će uživati u dobro znanim hitovima, sabranim kroz trideset i devet godina stvaranja Momčila Bajagića Bajage.

Kao predgrupa legendarnom bendu, nastupit će zagrebački bend Sacher, kojeg je 2018.g. osnovao Samuel (Srđan) Sacher. Iste godine objavili su i album – „Biser, ambra, jantar”, a završavaju snimanje dvostrukog albuma „Stara slava”.

Vrata Paviljona 7, na Zagrebačkom velesajmu za publiku se otvaraju u 17 h. U 19 h se očekuje nastup Sachera, a Bajagin izlazak na veliku pozornicu u 20 h.

Ulaznice u prodaji putem Entrio po cijeni od 25 € te vip ulaznica po cijeni od 35 €.

Be social

Komentari