Film

Cinestar pokreće pop up drive-in kino u Zagrebu za sve filmofile

Foto: Youtube screenshot
Vrijeme čitanja: 2 minute

CineStar je, dok svi nestrpljivo čekamo na ponovno otvaranje kina diljem zemlje, odlučio napraviti izlet u nešto novo-staro, te pokreće pop up drive-in kino u Zagrebu koje će, na zadovoljstvo svih posjetitelja, održavati 4 vikenda za redom, od 21. svibnja do 14. lipnja, svakog tjedna od četvrtka do nedjelje s projekcijom u 21:30 sati.

“Svi znamo da je udobnije sjediti u našim dvoranama i gledati film na wall to wall platnima, ali osluškujemo našu publiku, ona želi u kino i s popuštanjem mjera pomislili smo zašto ne napraviti maksimum od trenutne situacije i ipak pružiti najbolji oblik sigurne zabave našim posjetiteljima koji su željni izaći iz kuće, a ipak biti odgovorni. Naš drive-in je spoj retro stila s modernom kupovinom ulaznica i kokica online te jakim filmskim blockbusterima na repertoaru. Zahvaljujemo našim partnerima bez kojih projekt ne bi bio moguć.“ poručuju  iz CineStara.

drive in
Foto: CineStar Press

Projekcije će se održavati od četvrtka do nedjelje, u spomenutom periodu, s početkom u 21:30 sati na parkingu Arena Parka pored poznatog Arena Centra. Poštivat će se sve sigurnosne mjere koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, a broj mjesta je ograničen na 100 automobila. Filmovi će se prikazivati na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije. Kupovina ulaznica moguća je isključivo online na CineStar web adresi. Paket za jedno vozilo uključuje: 2 ulaznice i 2 paketa kokica2go. Cijena paketa po vozilu je 120 kn. 

Neki od filmova na repertoaru bit će 1917, The Gentlemen, John Wick: Chapter 3 – Parabellum, Birds of PreyJoker, Jojo Rabbit i još mnogi poznati naslovi.

Filmski raspored i više informacija o drive-in kinu, kao i kupovinu ulaznica na linku https://bit.ly/3czW8Qy

Be social

Komentari