Film

DriveIN kino i četiri projekcije domaćih i holivudskih kino hitova

Foto: facebook.com/ driveinkino zagreb 2015.
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/ driveinkino zagreb 2015.
Foto: facebook.com/ driveinkino zagreb 2015.

Dobre se stare (možda ne toliko stare, ali sigurno popularne) gradsko-filmske tradicije nastavljaju i ovog proljeća. Ljepše će nam vrijeme donijeti početkom 4.mjeseca ponovno program DriveIN kina. U nostalgiji za vremenima kada su se filmovi redovito gledali u limenim ljubimcima, uz povremeno “ljubovanje” na prednjim sjedalima, u Prisavlju, na poligonu Kockica i vi ćete se moći dovesti svojim ljubimcima i možda uz film ljubovati, a možda samo uživati u projekciji.

Ondje će vas, osim dobrih filmova, dočekati i ekipa iz Studija smijeha kao i prilika da se dokažete u Playstation turniru, a posebno za one koji ljubuju, organizirane su igrice za parove.

S obzirom da je pogledati film bez kakvoga pića ili grickalica gotovo jednako grijehu, dočekat će vas i bogati asortiman filmskih gastro dodataka. Ulaz je besplatan, a za sve one koji na žalost ne posjeduju limene nego možda samo dlakave ili nikakve ljubimce, dovoljno je da sjednete na bicikl ili tramvaj s dekicom pod rukom i nađete svoje mjesto pod velikim platnom.

DriveIN kino održavat će se 11., 12. te 18. i 19. travnja. Prva projekcija, ona 11.travnja bit će filma Dallas Buyers Club za kojeg je 2014., Matthew McCounaghey dobio Oscara za glavnu ulogu, 12. travnja očekuje vas Sonja i bik, film domaće redateljice Vlatke Vorkapić, 18.travnja pričom odlazimo u science fiction zonu s Divergent, a zadnja će projekcija (ona 19.travnja) biti pogodna i za male i za velike sa animiranim filmom Free Birds.

Ne propustite iskoristiti toplije vrijeme za uživanje u dobrim filmovima i uputite se pješke ili automobilom na Prisavlje.

Be social

Komentari