Glazba

Čuješ?! u KSET-u: Belleti, Pravica, Breakdown!

Foto: press
Vrijeme čitanja: 2 minute

U utorak 12. travnja u KSET se vraća Čuješ?! s posljednjom polufinalnom večeri. Do sada su održana tri koncerta na kojima se predstavilo devet bendova koji će, zajedno s ova zadnja tri, konkurirati za finalnu večer 10. svibnja 2016. U finalnoj večeri bendovi će se “boriti” za nagrade: glazbena oprema iz Auteh-a music shopa, nastup na Brucošijadi FER-a, nastup na novom Velvet Festivalu na Krku, snimanje single-a u Greenwood studiju i snimanje spota u režiji KSET-a. Nagrade će biti podijeljene u 2 kategorije i to pobjednik publike i pobjednik žirija koji će biti sastavljen od glazbenih novinara.

U utorak se na KSET-ovu pozornicu penje Belleti. Zadarski funk sastav dolazi razmrdati kukove i odraditi trening skidanja kilograma pred ljeto. Iako su krenuli u smjeru novog vala izmjenama članova utaborili su se u funky družinu gdje su se najbolje osjećali. Imaju izbačeno jedno izdanje iz 2014. Imena “I”, a trenutno rade na snimanju novog albuma.

Osim Belleti-a stiže i Pravica. Ovaj četverac dokazuje da i u Oroslavlju postoji zanimljivih bendova. Pravica je etno/alt rock bend koji pjeva na kajkavskom što ih, kao i sam žanr, ističe iz mnoštva bendova. Počeli su kao duo, a bend se vremenom nadograđivao i trenutno broji četiri člana. Nedavno su izbacili svoj prvi album “John i potraga za srečom” pa će ovaj nastup biti premjera tog izdanja.

Za kraj tu je i Breakdown! – energetska bomba iz Zaboka. Sviraju svoju, moderniju verziju hard rocka i vrlo su dobri u tome. Odradili su mnoštvo koncerata, a uskoro idu i izvan granice naše države. Prošle godine izbacili su album “Traveling Medicine Show” koji je dobro prošao kod publike i kritike. Album nije dečke zasitio pa su se opet vratili u studio, a što se radilo čuti će se u utorak u KSET-u!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10kn do 22:30h dok nakon 22:30h ulaz košta 15kn. Posjetitelji se pozivaju da sakupljaju ulaznice jer 2 različite vode na treći Čuješ?! besplatno! Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili -preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

Be social

Komentari