Film

Deset godina nakon Mr. & Mrs. Smith: Nova Jolie-Pitt suradnja

Foto: pinterest.com/wynewitch
Vrijeme čitanja: 3 minute
Foto: pinterest.com/wynewitch
Foto: pinterest.com/wynewitch

Znate li koji je najbolniji pokazatelj vašeg starenja? Starenje filmova. Neki legendarni popularni film već slavi okruglu obljetnicu, a vi se osjećate kao da ste ga jučer gledali. Vjerojatno i jeste jer, hvala Bogu, nijedna televizija s nacionalnim dosegom vam ne dozvoljava da ih zaboravite. Tako se zna dogoditi da se isti film prikazuje i po tri puta u mjesec dana, samo na različitim televizijama. No što je zapravo najbolnije? To što zvijezde tog filma sada izgledaju jednako kao i na dan premijere filma, što su jednako popularni i uspješni. A vi? Jedva ste se pomakli s mjesta i vidljivo ste ostarjeli jer nemate milijune da vas održavaju vječno mladima.

Foto: pinterest.com/Stilettos7Spice
Foto: pinterest.com/Stilettos7Spice

Ove godine, točnije u lipnju bit će točno 10 godina od premijere akcijsko-kriminalističko-romantično-komičnog filma Mr. & Mrs. Smith u kojem u glavnim ulogama glume Brad Pitt i Angelina Jolie. Sigurno se svi sjećate Johna i Jane, koji nakon nekoliko godina dosadnog braka shvate da su oboje ubojice angažirani da ubiju jedno drugog. Malo smo požurili s obljetnicom, obzirom da je premijera filma u SAD-u bila 10. lipnja 2005. godine, no sve s razlogom!

Foto: pinterest.com/mysparks
Foto: pinterest.com/mysparks

Nisu li ove okrugle obljetnice najbolje za snimanje nastavaka popularnih filmova? Sigurno ne biste imali ništa protiv Mr. & Mrs. Smith 2. Nažalost, ništa od toga, ali pripremite se na nešto još bolje! Prema portalu The Wrap, na pomolu je nova suradnja bračnog para Jolie-Pitt. Naime, Brad Pitt bi trebao glumiti u novoj drami pod nazivom Africa koju režira Angelina Jolie. Ako ne vjerujete meni, provjerite IMDb! Drama će se snimiti prema scenariju oskarovca Erica Rotha (The Curious Case of Benjamin Button, Forrest Gump), a osim Brada nisu poznati ostali glumci. Film prikazuje borbu kenijskog političara, paleoantropologa i konzervatora prirode Richarda Leakeyja s krivolovcima na slonovaču u Keniji 80-ih godina prošlog stoljeća koja ozbiljno ugrožava populaciju afričkog slona. Brad Pitt navodno će utjeloviti hrabrog Leakeyja koji staje na kraj zlobnicima. Snimanje filma trebalo bi početi u lipnju ove godine.

Foto: pinterest.com/kerriwint
Foto: pinterest.com/kerriwint

Ovo je drugi put da par radi zajedno od 2005. godine. Naime, za ovu godinu je najavljen film By the Sea za čiji je scenarij zaslužna Angelina Jolie koja je ujedno i redateljica i glumica. U filmu uz nju glumi i Brad Pitt. Radnja se odvija u Francuskoj sredinom 1970-ih, a glavni likovi su bivša plesačica Vanessa i njezin suprug, američki pisac Roland, koji su odlučili zajedno putovati po zemlji. Kada se zadrže u jednom mirnom, primorskom gradiću postanu otuđeni jedno od drugog, no zbližavaju se s domaćim stanovnicima, točnije s vlasnicima kafića i hotela.

Be social

Komentari