Film

Dugoiščekivani film Oblivion s Tomom Cruiseom dobio i drugi trailer

Foto: EW.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: EW.com
Foto: EW.com

Film čiji se izlazak u reprodukciju dugo očekuje, SF triler Oblivion s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi, dobio je drugi trailer, nedugo nakon izlaska prvog.

Oblivion, u hrvatskom prijevodu “Zaborav”, film je Josepha Kosinskog (TRON: Legacy) u kojem Tom Cruise igra Jacka Harpera, vojnika veterana koji je poslan na Zemlju kako bi uništio i posljednje vanzemaljce koji su se s godinama tamo nastanili i kako bi iskorijenio njihovu rasu.

Uz veliku zvijezdu 80-ih i 90-ih koja je danas osuđena na uloge veterana u filmovima koji su daleko od titule blockbustera, uloge u filmu igraju i drugi renomirani i poznati glumci poput, primjerice, Morgana Freemana ili bivše bondovske djevojke, Olge Kurilenko.

Kosinskijevo novo djelo film je kojim će Cruise otvoriti 2013. godinu, u Velikoj Britaniji i SAD-u je vrlo iščekivan, a u kina dolazi 12. travnja ove godine. Do tada, ostaje za gledati trailere i postere koji se sve češće mogu pronaći po internetu.

Osim napetog Obliviona u kina uskoro stiže i novi triler s Aaronom Eckhartom u glavnoj ulozi. Film Erased u režiji Philippa Stölzla prati agenta CIA-e Bena Logana, kojeg glumi Eckhart, koji doznaje nešto što ne bi trebao i shvaća kako u njegovoj agenciji postoji mnogo nečasnih radnji.

Stoga CIA kreće u lov na njega i njegovu kćer kako bi mu začepila usta, a kao u, primjerice, Bourneovom identitetu ili filmu Unknown Eckhart se mora sam boriti protiv svih kako bi preživio i sačuvao od stradanja svoje voljene. Novi Eckhartov uradak, mora se reći, ne obećava, pogotovo zato što se ovaj glumac, koji se proslavio ulogom Harveyja Denta u Nolanovim Batmanima, osobito TDK-u, nije glumio godinama u dobrom filmu – pogotovo ako se izuzme Black Dahlia ili Rabbit Hole.

Erased stiže u kina 10. svibnja, a zanimljivo, i u njemu glumi Ruskinja Olga Kurilenko. A prvi trailer pojavio se na internetu pred nekoliko dana i ne obećava baš previše.

Kao i Erased film s praktički jednom zvijezdom u glavnoj ulozi, a čiji je trailer također izašao nedavno, jest i film Disconnect s Jasonom Batemanom u glavnoj ulozi. Problematika i materija filma vrlo su zanimljive i gledajući prvi trailer nazire se zaključak kako bi se zaista moglo raditi od dobroj drami.

Jer, obrađuje se problematika današnjeg života ljudi, koji su konstantno za kompjuterom, na društvenim mrežama i izvan pravog, realnog života, te se bavi posljedicama koje takav život ostavlja na današnje ljude. Osim Batemana u filmu glume i poznati švedski glumci Michael Nyqvist (The Girl with the Dragon Tattoo – švedska verzija) i Alexander Skarsgard. U reprodukciji će se ovaj potencijalno zanimljiv uradak naći od 12. travnja.

Be social

Komentari