boris bućan
25. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 3 minute Boris Bućan, jedan od najvećih suvremenih hrvatskih slikara preminuo je 18. svibnja u 77. godini, a u nastavku donosimo pregled njegovih najpoznatijih djela.

tina turner
24. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nakon duge i teške bolesti u 83. godini napustila nas je kraljica rock n’ rolla Tina Turner.

Glazba

Elemental dvodnevnim koncertom ‘XOXO’ slavi 20 godina karijere u Tvornici kulture

Foto: Martina Trbuščić
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Elemental nam priprema elementarnu nepogodu u vidu duplog koncerta u Tvornici kulture u petak i subotu (14. i 15. prosinca), jedan koncert za svaku dekadu njihovog postojanja.

Svoj okrugli rođendan proslavit će koncertom XOXO pred zagrebačkom publikom te će nam u petak pripremiti koncert s pjesmama po vlastitom izboru, dok su za subotu playlistu prepustili u ruke publici. Glasovanje je završeno, a sad je na njima da ih izvježbaju.

Navodno Remi priprema i jedno iznenađenje, a o čemu je riječ saznat ćete ako na vrijeme kupite svoju kartu i svojim dolaskom im čestitate rođendan. Vjerujemo da će biti i glazbenih gostiju, ali sve je još zavijeno velom tajne.

Prisjetit ćemo se što je ovaj hip hop bend stvarao u 20 godina postojanja u kojima su iznjedrili sedam albuma i nebrojeno hitova od kada su bili veseli trio pa do današnje sedmeročlane posade. Ljubitelji njihovog zvuka i britkog jezika nakon poduže pauze opet će ponavljati rime za njima održavanjem ritma tjelesnim pokretima.

Ulaznice

Cijena jednodnevnih ulaznica iznosi 70 kuna do 13. prosinca te 90 kuna na sam dan pojedinog nastupa.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

(Visited 155 times, 1 visits today)
Be social

Komentari