nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

13. kolovoza 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Svjedočili smo nedavno momentu u pop-kulturi kada su dva filma, naslovima spojena u “Barbieheimer” navodno najavila spas kina. Jesu li u tome uspjeli?

Glazba

Nežni Dalibor koncertom u Tvornici slavi 10 godina postojanja

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Nežni Dalibor je grupa koja pripada novijoj generaciji srpskih bendova čiji se rad povezuje s kultnom zgradom BIGZ-a. Svoj zvuk temelje na svemu što smatraju ključnim u rock’n’rollu, od psihodelije 60-ih godina do suvremene nezavisne scene. Svojih deset godina postojanja bend će obilježiti koncertom u Tvornici kulture u petak 28. rujna.

Bend je diskografski debitirao singlom Značajan događaj na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?”, nakon čega je zabilježio četiri studijska albuma – “Sredstva i veštine”, “Normalan život”, “Nežni Dalibor” i, prošle godine objavljen “U slojevima“. Na aktualnom izdanju se nalazi osam pjesama, od kojih su četiri skinute kao singlovi.

U posljednjih deset godina Nežni Dalibor je obišao cijelu regiju nastupivši i na većini eminentnih festivala, a van regije svirali su u Belgiji i na Waves festivalu u Beču.

Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 60 kuna.

Be social

Komentari