Istaknuto
21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

27.03.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Razbijamo predrasude i upoznajemo drugačije kroz prozor u supkulture. Marija Marković predstavnica je gothic supkulture koja ujedinjuje sve vrste umjetnosti, a u razgovoru s Goranom Terzićem otkriva da stil njeguje i kroz glazbeno stvaralaštvo.

Izvedbene umjetnosti

Volite glazbu iz filmova? HNK u Zagrebu zatvara sezonu koncertom stvorenim za sve filmoljupce

17.06.2019. Ziher.hrFoto: HNK
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Kazališta odlaze na zasluženi ljetni odmor, a kraj sezone u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu obilježit će koncertna poslastica za sve ljubitelje filmske glazbe.

“Od Evite do Harryja Pottera” naziv je koncertne večeri u kojoj će ansambl Opere zagrebačkog HNK izvesti najveće hitove i teme iz popularnih filmskih naslova. U nedjelju, 30. lipnja u 20 sati pod ravnanjem maestra Ilya Stupela publika će uživati u temama iz filmova kao što su Superman, Indiana Jones, Titanic, Harry Potter, Exodus, Kum, Schindlerova lista, Pirati s Kariba, Čarobnjak iz Oza i Ratovi zvijezda.

U sklopu koncerta dodijelit će se i godišnje nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja u protekloj sezoni – Nagrade Mila Dimitrijević za najbolje ostvarenja u dramskim predstavama, Nagrade Vladimir Ruždjak / Marijana Radev za najbolja  ostvarenja u opernim predstavama i Nagrade Oskar Harmoš/ Ana Roje za najbolja ostvarenja u baletnim predstavama.

Kako do ulaznice

Cijela ulaznica varira između 120 kuna (balkon), 150/180 kuna (parket) i 200 kuna (loža). Ulaznice su u prodaji na blagajni kazališta (radnim danom 10-19 sati, subotom 10-13 sati) ili ovdje.

(Visited 197 times, 1 visits today)

Komentari