nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Izvedbene umjetnosti

Volite glazbu iz filmova? HNK u Zagrebu zatvara sezonu koncertom stvorenim za sve filmoljupce

Foto: HNK
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Kazališta odlaze na zasluženi ljetni odmor, a kraj sezone u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu obilježit će koncertna poslastica za sve ljubitelje filmske glazbe.

“Od Evite do Harryja Pottera” naziv je koncertne večeri u kojoj će ansambl Opere zagrebačkog HNK izvesti najveće hitove i teme iz popularnih filmskih naslova. U nedjelju, 30. lipnja u 20 sati pod ravnanjem maestra Ilya Stupela publika će uživati u temama iz filmova kao što su Superman, Indiana Jones, Titanic, Harry Potter, Exodus, Kum, Schindlerova lista, Pirati s Kariba, Čarobnjak iz Oza i Ratovi zvijezda.

U sklopu koncerta dodijelit će se i godišnje nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja u protekloj sezoni – Nagrade Mila Dimitrijević za najbolje ostvarenja u dramskim predstavama, Nagrade Vladimir Ruždjak / Marijana Radev za najbolja  ostvarenja u opernim predstavama i Nagrade Oskar Harmoš/ Ana Roje za najbolja ostvarenja u baletnim predstavama.

Kako do ulaznice

Cijela ulaznica varira između 120 kuna (balkon), 150/180 kuna (parket) i 200 kuna (loža). Ulaznice su u prodaji na blagajni kazališta (radnim danom 10-19 sati, subotom 10-13 sati) ili ovdje.

(Visited 223 times, 1 visits today)
Be social

Komentari