Istaknuto
21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

27.03.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Razbijamo predrasude i upoznajemo drugačije kroz prozor u supkulture. Marija Marković predstavnica je gothic supkulture koja ujedinjuje sve vrste umjetnosti, a u razgovoru s Goranom Terzićem otkriva da stil njeguje i kroz glazbeno stvaralaštvo.

Film

Gael García Bernal je specijalni gost 25. Sarajevo Film Festivala

08.08.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/sarajevofilmfestival/
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sarajevo Film Festival nastavlja sa novostima iznenađenja i ovog tjedna. Tako pored već najavljenih filmskih velikana Alejandra Gonzalesa Iñárrituoa, Pawela Pawlikowskog, Elie Sulejmana, Nadav Lapida, Bela Tarra, Ruben Östlunda dolazi i meksički glumac i redatelj Gael García Bernal.

Bernal je dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 20. Sarajevo Film Festivala (2014), a ove godine dolazi festivalskoj publici predstaviti film Chicuarotes za koji potpisuje režiju i koji je svjetsku premijeru imao nedavno na Cannes Film Festivalu.

Chicuarotes donosi priču o dvojici tinejdžera iz Mexico Cityja koji očajnički pokušavaju pobjeći od siromaštva i bijede. Njihove želje brzo ih dovode u vezu sa meksičkim kriminalnim podzemljem, i oni svim silama pokušavaju zaraditi dovoljno novca kako bi otkupili vlastitu slobodu.

Specijalnu projekciju filma publika Sarajevo Film Festivala ima priliku pogledati u srijedu, 21. kolovoza, u kinu Meeting Point, u 17:30. Nakon projekcije publiku očekuje masterclass uz razgovor o filmu i karijeri sa Gaelom Garcíom Bernalom.

(Visited 210 times, 1 visits today)

Komentari