novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Posjetili smo Grif, novo omiljeno mjesto u gradu

Foto: Grif & VIB foto
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Otvoren je Grif Bar u Savskoj 160, mjesto koje će postati dnevna i večernja oaza svim ljubiteljima dobre pive i retro ambijenta. Pored Vintage Industrial Bara, na mjestu gdje je bio popularni Kavez, već pri samom ulasku zapuhnuo nas je duh nekih prošlih vremena, a toplina kojom zrači ovaj novouređeni prostor ne može vas ostaviti ravnodušnim.

Otvorenjem Grif Bara posjetitelji Vintagea konačno su dobili i svoju dnevnu oazu u koju mogu zalaziti i u vrijeme kada je Vintage zatvoren jer Grif radi od 9 ujutro do ponoći. Za posjetitelje su pripremili i happy hour pa tako od 11:30 do 15:30 možete popiti kavu za 7 kuna, a od 14:30 do 19:30 Grif pive dostupne su po povoljnijim cijenama.

Obogaćenje kulturne ponude grada

Osim druženja, u Grifu ćete se moći i kulturno uzdizati. Tribine, slušaonice, izložbe, filmske i književne večeri, večeri poezije, putopisi, umjetničke radionice, predstavljanja albuma, akustični koncerti, DJ sessioni i mnogi drugi programi svoj će dom naći u jednom od najljepših zagrebačkih prostora.

Ovoga tjedna na rasporedu su:

23. studenog: Putopisi u Grifu: Od puta po Africi do svemira (by Dejan Nemčić)
24. studenog: Cosmic Skate: /w Shdw Kd (powered by Radio Student)
26. studenog: Filmski Ponedjeljak: Only Lovers Left Alive
27. studenog: Philosophy Café: FEAR (razgovori na engleskom, ERASMUS)
28. studenog: Poezija u Grifu – Učitavanje: Maša Virag & Jakov Skok

Ulaz na sve programe je besplatan.


Be social

Komentari