navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Glazba

Hladno pivo rasprodalo Dom sportova, dodan još jedan zagrebački koncert

HLADNO PIVO
Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Malo više od mjesec dana uoči održavanja rasprodan je koncert grupe Hladno pivo u zagrebačkom Domu sportova, planiran za 14. listopad. Bend stoga dodaje još jednu svirku u njihovom gradu i to u četvrtak, 13. listopada, u istoj dvorani.

Strahoviti uspjeh turneje „35 za 35” i najava da su ovo posljednje prilike za vidjeti band uživo prije jedne duge koncertne pauze bili su jasan znak ogromnoj zagrebačkoj bazi fanova da potrči osigurati svoju ulaznicu na vrijeme. Novi datum dodan je dan ranije, ne bi li onaj originalno najavljeni 14. listopad doista ostao posljednji zagrebački u ovom ciklusu benda.

Objavom novog koncerta, 13. listopada, dobiva se velika dvodnevna HP fešta, tijekom koje će bend prošetati kroz svoj prebogati katalog i odsvirati gotovo pedeset različitih pjesama kroz dva dana. Kičma oba koncerta bit će ista, s najvažnijim hitovima, ali svaki nastup imat će barem pola programa koji će se potpuno razlikovati.

Ulaznice

Ulaznice za koncert 13. listopada kreću u prodaju danas točno u podne. Cijena im iznosi 100 kuna do 30. rujna, zatim 120 kuna od 1. do 12. listopada te mogućih 140 kuna na dan, ako ih ostane u prodaji. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, te sva prodajna mjesta sustava Eventim i online na eventim.hr.

(Visited 16 times, 2 visits today)
Be social

Komentari