4. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 5 minute Ove godine Advent na Ziheru donosi nagrade, ali i zanimljive priče i preporuke.

novo u kinu
3. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svjedočite povratku u renesansu s Beyoncé, zaplivajte s Aquamanom, doživite horor Crnog petka kakav ni zaposlenici u trgovinama nisu mogli zamisliti, poslušajte tišinu Tihe noći u izvedbi Johna Wooa, zasladite se čokoladnim majstorijama Willyja Wonke i, ukratko, proslavite blagdane uz filmove u prosincu.

Film

Into the Woods: Johnny Depp i Meryl Streep u zajedničkom projektu?

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Izgleda kako će ponovno, nakon četvrtog dijela Pirata s Kariba, doći do udruživanja snaga poznatog holivudskog redatelja Roba Marshalla (Annie, Chicago, Nine) i Johnnyja Deppa. Naime, radi se o filmskoj adaptaciji broadwayskog mjuzikla, Into the Woods, za čiji je veliki uspjeh zaslužan Stephen Sondheim. Marshall je izjavio kako u ovom filmu, osim Deppa, koji je svoje glasovne sposobnosti već dokazao ulogom Sweeneya Todda, želi i trostruku oskarovku, Meryl Streep. Kao majstor zvuka najavljen je David Krane koji je s Marshallom već radio na dva glazbena projekta, Chicagu i Nineu.

Napomenimo, film je dan u ruke Disneyu, što bi u ovom slučaju trebala biti dobra stvar s obzirom na sadržaj prema kojem priča prati seoskog pekara (Depp) i njegovu ženu koji odlaze na put u šumu kako bi pronašli vješticu (Streep) za koju smatraju da ih je proklela i onemogućila im da imaju djecu. Na svom putovanju nailaze na brojne poznate likove iz bajki, Matovilku, Pepeljugu, Crvenkapicu i mnoge druge drage nam princeze, kraljice i junake. Kad bi Tim Burton režirao ovaj film i prije izlaska u kina otprilike bismo mogli naslutiti kako će izgledati, međutim, s režiserskom palicom u rukama Roba Marshalla, treba samo sjesti, pričekati i nadati se najboljem.

Be social

Komentari