Istaknuto
26.05.2022.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Britanski kultni sastav Depeche Mode iznenada je ostao bez jednog od svojih osnivača.

21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

Glazba

Mislili ste da nikad nećete čuti ‘Vrapce i komarce’ i ‘Šumicu’ uživo? E pa krivo!

28.01.2019. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Sjećate li se ludih dance hitova 90ih godina kada su plesnim podijima vladali – I Bee, ET, Minea Ella, Emilija, Senna M, Mandi, Kasandra, Nina Badrić, Colonia pa čak i Toni Cetinski, Dino Dvornik, Sandi i mnogi poznati pjevači, koji su zakoračili u ove zabavne i plesne ritmove? Je li vas tresla Šumica ili ste pjevali Tek je 12 sati dok ste tek izlazili iz kuće vani u život?

Dance beat bio je trend u Lijepoj Našoj, hitovi su se nizali jedan za drugim a klubovi su bili rasprodani s ludim ritmovima i otkačenim tekstovima. A da se zabava produžila i u ovo vrijeme svjedoče mnogi Dance 90ih partiji širom zemlje, jer vesela vibra privukla je i mlađe generacije i mnoge poklonike drugih žanrova, jer svi se ponekad žele totalno otkačiti.

Uz nastupe dance kraljica, DJ-i kluba Metropolis podsjetit će na razne domaće i strane dance hitove, kako bi u potpunosti zakoračili u razdoblje 90ih, glazbom, dodatnim efektima i odjećom za pravi ludi dance party naših zabavnih hitova 90ih.

I Bee – Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica i možemo slobodno reći da je istinska dance kraljica i spada u vodeća dance i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije. Njeni hitovi Šumica, Cigareta, Ti si bolji dobro su zatresli regionalnu scenu, a punokrvnom disco pjesmom Imam te osvojila je festivale i bila nominirana za hit godine na Porinu 1999. Energična I Bee svojim live nastupom dobro će razgibati sve ljubitelje dance ritmova, a i one koji to nisu, ali će se lako prepustiti zaraznim zvukovima nekad najtraženije plesne muzike na ovim prostorima.

Minea (Renata Končić) također je poznata pjevačica iz tog razdoblja, više puta nagrađivana na festivalima širom Hrvatske ali i u susjedstvu. Neki od njenih najpoznatijih hitova su Good boy, Vrapci i komarci, E, pa neka, Rano, Da me ‘oće Stipe, Još si moj, Sijia sunce i mnoge druge.

Ako još niste, pridružite se događaju uz poziv da prekopate ormare i pronađete nešto veselo kako bi se uklopili u party posvećen ponajprije desetljeću u kojem je sve postalo drugačije nego prije. Šljokice i žarke boje su dobro došle da razbiju zimsko sivilo i svakako dobro odmorite nogice, jer vas čeka pravi plesni maraton.

Ulaznice za ovaj koncert možete nabaviti putem Eventim sustava (Tisak, Tisak Media ), Entrija ili na šanku kluba Metropolis, svakim danom od 9 do 14 sati. Pretprodajna cijena karte iznosi 40 kuna, a na dan koncerta 60 kuna.

(Visited 460 times, 1 visits today)

Komentari