Glazba

Izvještaj – Edo Majka: Čovjek, liričar, reper

Foto: Iva Lapić
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Iva Lapić
Foto: Iva Lapić

Iako je njegovo trenutačno prebivalište Izrael, Edin Osmić, poznatiji kao Edo Majka, odlučio je publiku nagraditi dolaskom u Tvornicu. Svoje prve raperske korijene pustio je u Zagrebu gdje je bio prihvaćen i podržan od strane publike, a i sama scena brzo ga je prigrlila i uzela pod svoje. Edo predstavlja puno toga, prvenstveno dobroga liričara, rapera te čovjeka na pozornici koji ima apsolutnu pozornost svih okupljenih glava. Odigrao je puno utakmica, nikada nije dizao nos u oblake, već je uvijek održavao dobre odnose s publikom .

Njegov je izlazak na pozornicu publika jedva dočekala, a Tvornica je na početku samog koncerta bila ispunjena hrpom pozitivne energije. Uvijek raspoložen, rapao je pjesme sa svih svojih albuma. Publika je bila podijeljena, neki su više uspostavili kontakt u starim hitovima, dok su neki s većim zadovoljstvom upijali novije zvukove Edinih pjesama.

Tijekom koncerta Tvornica nije mirovala, potvrđujući njegovu talentiranost vještog animatora publike.Sam se Edo referirao na broj žena u samoj Tvornici tvrdeći da mu je iznimno drago da su u prvim redovima i znojne žene, a ne samo nabrijani muškarci.

Društvo na pozornici mu je pravio Dj Oli Do Boli, koji je sa svojim scratchanje i puštanjem muzičke pozadine s Edom uspio ostvariti skladnu simbiozu. Dva  muškarca naoružana dobrom voljom , jedan za miksetom, drugi za mikrofonom. Tako su jučer izgledali Edo i Oli. Također, na pozornici se Edi pridružio i Kandžija koji je s njim odrepao dvije stvari.

Znoj se cijedio, koncert je odmicao, glave su se veselo gibale i podržavale svim sila dvojac na pozornici. Vječno nasmiješeni Edo uspio je zagrijati atmosferu u Tvornici te je svojoj publici priuštio još jedan u nizu svojih uvijek ugodnih live nastupa.

 

Be social

Komentari