advent
4. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Glazba

Kako podržati glazbenike dok traje zabrana javnih okupljanja

Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Turneje i koncerti odgođeni su do daljnjega, a time su najviše pogođeni freelance glazbenici koji live nastupima zarađuju za svoj kruh.

Kako bi se podigla svijest o utjecaju pandemije na glazbenike diljem svijeta, Bandcamp se na 24 sata odlučio odreći svog udjela zarade od prodaje glazbe ovog petka, 20. ožujka (od ponoći do ponoći), s ciljem da sav novac ode direktno u džepove umjetnika. Vrijeme je da odriješite kese i podržite omiljene izvođače kupujući njihove albume. Uobičajen udio Bandcampa od prodaje je 15% od digitalne glazbe i 10% od mercha.

“Nadamo se da ćete nam se pridružiti u petak i kroz naredne mjesece dok radimo na pružanju podrške umjetnicima u ovim izazovnim vremenima”, kazao je suosnivač i izvršni direktor Ethan Diamond.

Možda zvuči jednostavno, ali ovo je jedan od najboljih načina da podržite svoje omiljene izvođače. Postoji i mogućnost platiti više od tražene cijene te usput ostaviti poruku autoru. Riječi podrške uvijek su dobrodošle, pogotovo sada.

(Visited 156 times, 1 visits today)
Be social

Komentari