novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Nagrade

Koncertna poslastica u Vintageu: Uzmi si ulaznice za M.O.R.T. i Garage in July

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Veseli punk blueseri iz cetinske krajine M.O.R.T. te izvrsna osječka rock blues četvorka Garage in July održat će u četvrtak, 23. ožujka koncert u Vintage Industrialu. Početak koncerta zakazan je za 21:30h. Cijena ulaznica u pretprodaji 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti u klubu Kavez (Savska 160), Vintage Industrialu te u Dirty Old shopu (Tratinska 18)

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk–blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji kroz bezumno životarenje još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine sretno se spotiču o bubnjara Milu i snimaju prvi puni demo album “Vrhunsko dno”, koji je objavljen u ljeto 2013. Od tada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne što na festivalima, od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na RockOff-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013.

U srpnju 2014. godine izlazi album “Odjel za žešće” koji je pobrao odlične kritike i epitet ‘albuma godine’ na svim glazbenim portalima. Prije dvije godine bend je nominiran za nagradu Porin u kategoriji novog izvođača. Osim svega navedenog, M.O.R.T. bjesomučno živi na turnejama. Krajem 2015. snimaju novi album “Tužna kocka” (objavljen u travnju 2016.) koji je ponovno oduševio kritiku i publiku. Album je bio nominiran za nagradu Porin u kategoriji ‘najbolji rock album’, a u veljači 2017. godine s njega je skinut novi single i video spot Najljepša priča.

Večer će otvoriti baranjski swamp ‘n’ roll bend Garage in July – visokooktanski swamp ‘n’ roll sastav. Mladići začarani duhom Delte. Misija je jednostavna: prenositi naslijeđe groovea. Osjećati ritam Delte znači ostati zdrav i snažan u ovim šugavim i umjetnim vremenima. Oni su velika djeca, a odrasti je samo zamka. Buka i znoj. Ljubav i swamp ‘n’ roll.

Ziher za vas ima 2×2 ulaznice za koncert M.O.R.T.-a i Garage in July! Na našoj Facebook stranici pronađite nagradnjaču i u komentar tagirajte osobu koju vodite na koncert. Dobitnike slučajnim odabirom izvlačimo u utorak u 21 sat!

Be social

Komentari