Istaknuto
10.05.2022.

Vrijeme čitanja: 13 minute Zakoračili smo u tjedan Eurosonga. Prvo polufinale održava se već večeras, drugo u četvrtak, a veliko finale je zakazano za subotu. Naše ljubiteljice Eurosonga, Eva i Helena, poslušale su sve pjesme s ovogodišnjeg natjecanja i za vas sačuvale svoje dojmove.

28.04.2022.

Vrijeme čitanja: 5 minute Uoči nuklearnog rata zatvaramo Ziherung sezonu jednim hefty masnjakom kojeg čine albumi izašli u studenom i prosincu prošle godine, a u roster je uguran i poneki propušteni album kroz godinu.

Glazba

Luka Šulić zasvirao temu iz ‘Schindlerove liste’ kod spomenika žrtvama Holokausta

27.01.2020. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Međunarodni je dan sjećanja na žrtve Holokausta, crnu rupu čovječanstva na koju treba podsjećati kako se nikada, nikada ne bi ponovila.

Na Facebook profilu Luke Šulića (2Cellos) objavljen je video povodom obilježavanja ovog važnog dana – Luka je uzeo violončelo, otišao u Berlin, sjeo među kamene blokove Memorijalnog centra i zasvirao temu iz Schindlerove liste. Poslušajte emotivnu izvedbu.

Najveći zločin u povijesti čovječanstva odnio je milijune žrtava, promijenio demografsku i etničku sliku Europe, a upravo na današnji dan prije 75 godina oslobođenjem logora Auschwitz-Birkenau došao je svom kraju, ali nije prepušten zaboravu.

(Visited 168 times, 1 visits today)

Komentari