Glazba

Dašak eksperimentalnog jazza uz Maju Rivić i njen Septet

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ako ste se zaželjeli nečeg novog na domaćoj sceni, imamo nešto za vas. Maja Rivić Septet održat će koncert u Vinylu 1. svibnja, a o čemu je točno riječ saznajte u nastavku.

Riječ je o novom sastavu, čija je glazba, s koncepcijske strane, liričan plod i intiman odraz Majinog afiniteta prema jazzu i eksperimentalnom, impresionizmu i komornom, poeziji i popularno-znanstvenom, a s izvedbene strane, izraz istančane muzikalnosti i sinergije glazbenika, koji joj udahnjuju život svojom neposrednošću i senzibilitetom.

Sastav čine Maja Rivić kao vokal, Mak Murtić na flauti i saksofonu, Zvonimir Bajević koji svira trubu i krilnicu, Luka Žužić za trombonom, Nikola Šantek za klavirom, Bojan Skočilić koji svira kontrabas i Borko Rupena za bubnjevima.

Maja Rivić vrlo je aktivna na domaćoj sceni. Do sada vam je mogla biti poznata kao vokalistica sastava Mimika Orkestar, MILK, Maja’s Jazz Enthusiasm, Živa Voda i Jungle Roots Orchestra. Diplomirala je pjevanje i aranžiranje na glazbenom fakultetu u Londonu. Kao lead vokal snimila je tri studijska albuma s Mimika Orkestrom i album s Jazz orkestrom HRT-a, te ostvarila niz suradnji kao gostujući vokal u Londonu i Zagrebu.

Kako Maja zvuči uz pratnju šest glazbenika – kavalira najbolje ćete se uvjeriti u Vinylu, a u malo drugačijoj postavi svoju vokalnu čaroliju uobličila je baš onako kako svjedoči video niže.

Ulaznice

Ulaznice za koncert po cijeni od 30 kuna dostupne su na samom ulazu, a sav prihod ide izvođačima.

Be social

Komentari