Glazba

Metalno izdanje Good Vibrationsa uz Apex, Cold Snap i ThroaTTwister u Vintage Industrial Baru

facebook.com/pages/Cold-Snap
Vrijeme čitanja: 2 minute

Prva listopadska srijeda u Vintageu Industrial Baru donosi metal feštu povodom proslave trećeg rođendana Good Vibrationsa. Bendovi Cold Snap, ThroaTTwister i Apex svojim će nastupom upotpuniti prvi od dva Good Vibrationsa na kojima će se proslaviti treći rođendan programa čije se prvo izdanje dogodilo 11. listopada 2012. godine. Nešto više o glazbenom programu možete pročitati u nastavku.

Foto: Press
Foto: Press

Cold Snap je osnovan u proljeće 2003. godine. Do danas bend je održao više od 300 koncerata diljem Europe, uključujući turneje s grupama Pro-Pain, Dead By April i Ektomorf. Dijelili su pozornicu i s bendovima kao što su Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Flogging Molly, Darkest Hour i Suicide Silence.  Prekrižili su Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal Fest i Burning Sea Festival s liste festivala na kojima još nisu svirali. Za sobom imaju EP i tri albuma, a produkciju posljednjeg pod imenom “WORLD WAR 3” ponovo potpisuje jedan od najpoznatijih metal producenata na svijetu – Tue Madsen. Momci također imaju i 11 video spotova koji se prikazuju na svjetskim TV postajama, a dobili su i nagradu “Zlatna Koogla” za najboljeg novog izvođača 2008. godine. Ovom će prilikom neposredno prije nastupa promovirati spot za novi singl Monster.

 

ThroaTTwister je metal bend iz Zagreba osnovan 2007. godine. Njihove pjesme mješavina su energičnih rifova, jumpdafuckup ritmova, monstruoznih vokala i zaraznih brejkova. Uz pregršt koncerata odsviranih diljem Hrvatske, bend svoje iskustvo također potvrđuje dosad izdanim albumom “Cold Images” i EP-om “Humanity”. Postavu benda čine Nikola na bubnjevima, Domagoj na basu, Domagoj za gitarom, Bruno također na gitari, te Goran kao vokal. Throattwister je bend koji neki vole smjestiti u nekonvencionalnu metal scenu zbog karakterističnog stila glazbe i mješavine raznih metal stilova ukomponiranih u savršeno podmazani stroj koji zvučno gazi sve pred sobom.

Apex je peteročlani groove metalcore bend iz Zagreba osnovan 2011. godine. Polako su napredovali svirajući prvenstveno za vlastiti gušt. Dečki plivaju hladnim vodama modernijeg metala i metalcorea, a prošle godine izbacili su svoj album prvijenac “Agrooved” koji se sastoji od starijih materijala i svježe nastalih pjesama. Trenutno završavaju s radom na najnovijim materijalima te planiraju uskoro ući u studio i izbaciti nešto novo.

Nakon bendova na scenu stupa DJ Kneža s probranim metal hitovima novijeg, a i starijeg datuma proizvodnje. Početak programa predviđen je u 20:30. Karte se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 25 kuna u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan koncerta će koštati 35 kuna. Organizatori su povodom rođendana priredili i bogate nagradne igre koje će se moći odigrati na fan pageu Good Vibrationsa.

Be social

Komentari